SEO Specialist Den Bosch

5 jaar ervaring

Met meer dan 5 jaar ervaring binnen SEO tackle ik ieder SEO-gerelateerd vraagstuk efficiënt.

Transparante & duurzame werkwijze

Per fase leg ik uit waar ik aan werk en waarom ik dit doe. Mijn duurzame werkwijze zorgt voor een langdurig resultaat.

Geen vast contract

Ik werk als SEO specialist zonder vast contract. Ik bewijs mijn waarde iedere maand opnieuw.

SEO specialist Den Bosch

Goed vindbaar zijn op Google door SEO in Den Bosch? Bij mij ben je aan het juiste adres. Ik zorg ervoor dat jouw bedrijf beter vindbaar wordt op het internet, door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO) in Den Bosch. Ik verzorg de SEO op een transparante en duurzame manier.

Meer over mij kun je hier vinden.

Dit zorgt voor langdurige resultaten waarmee de continuïteit van de onderneming wordt gewaarborgd. Met meer dan 5 jaar ervaring binnen het vakgebied SEO kan ik alles uit handen nemen:

SEO content

Ik verzorg alles omtrent de SEO-content. Van het opstellen van een duidelijke SEO content strategie tot het schrijven van teksten voor landingspagina’s. De strategie wordt gebaseerd op een uitgebreid zoekwoordonderzoek. De uitkomsten van het zoekwoordonderzoek worden gekoppeld aan de juiste landingspagina’s. Deze bepalen uiteindelijk de websitestructuur ontvangen bezoekers uit de zoekmachines.

Technische SEO

De technische SEO is voorwaardelijk voor succes in Google. Het optimaliseren van de technische SEO zorgt tevens voor een verhoogde gebruikersvriendelijkheid. Tijdens mijn technische werkzaamheden zoek ik altijd naar de facetten die niet alleen het succes in de zoekmachines verbeteren. Deze facetten dienen ook de conversie en gebruikersvriendelijkheid te verhogen.

Verhogen van de autoriteit

Ik verhoog de (online) autoriteit van de website binnen de richtlijnen van Google. Ik verbeter de autoriteit op een duurzame en natuurlijke manier. Dit zorgt voor meer relevante bezoekers, verbeterde posities en een verhoogde naamsbekendheid.

Een greep uit mijn portfolio als SEO specialist

Op zoek naar hulp bij de vindbaarheid in de zoekmachines? Laat je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Wie ben ik?

Ik ben een allround freelance SEO specialist werkzaam voor klanten van allerlei formaten uit verschillende branches. Ik richt mij op alle facetten van zoekmachine optimalisatie waaronder technische SEO, SEO content en linkbuilding.

PortfolioOver mijTarieven

Op zoek naar ondersteuning bij de vindbaarheid van jouw website? Vraag een vrijblijvende SEO scan of offerte aan.

Vrijblijvende SEO scan aanvragenVrijblijvende offerte aanvragen

Mijn tarief als SEO specialist Den Bosch

Ik werk met een vast uurtarief van € 75,- per uur (excl. BTW) voor mijn SEO-werkzaamheden. Ik neem tijdens mijn werk voor mijn klanten geen onaangekondigde belletjes aan. Hier heb ik vaste tijden door de dag heen voor. Op deze manier krijgt de klant, wanneer ze mij voor een uur inhuren, ook daadwerkelijk 60 minuten geconcentreerd werk van mij.

Door deze vaste momenten kan ik in contact blijven met klanten. Daarnaast ben ik goed per mail bereikbaar waardoor ik alle vragen snel kan beantwoorden.

Voor wie is SEO Den Bosch
SEO Den Bosch is voor iedereen die graag meer klikken naar de website wilt hebben. Door middel van zoekmachine optimalisatie zorg ik ervoor dat jouw bedrijf bovenaan Google komt te staan wanneer (potentiele) klanten op zoek zijn naar relevante producten of diensten.

Ik help graag bij jouw vraagstukken in de zoekmachines. Van de consulterende kant tot de daadwerkelijk implementatie van de strategie. Ik kan alle onderdelen van SEO uit handen nemen en een gelijkwaardig sparringpartner vormen voor ideeën rondom de zoekmachines.

SEO Den Bosch en Ralf
Ik houd me bezig met SEO in Den Bosch en omstreken. Ik verzorg SEO voor landelijk opererende bedrijven, internationale bedrijven of lokale bedrijven (bijvoorbeeld regio den Bosch). Dit houdt in dat ik je graag verder help met SEO-werkzaamheden waar je zelf niet uit komt.

Ik werk in verschillende fases waardoor het de werkzaamheden overzichtelijk blijven. Werk van hoogwaardige kwaliteit gecombineerd met een klantenservice staan centraal. Ik ben goed bereikbaar voor belletjes en beantwoord mijn mail dagelijks. Dit maakt dat we te allen tijde snel kunnen schakelen en nieuwe ideeën kunnen opdoen/ implementeren.

Op zoek naar ondersteuning bij de vindbaarheid van jouw website? Vraag een vrijblijvende SEO scan of offerte aan.

Vrijblijvende SEO scan aanvragenVrijblijvende offerte aanvragen

Waarom een SEO specialist in Den Bosch?

Geen kosten per klik

Geen kosten per klik. In tegenstelling tot de steeds duurder wordende kosten per klik van Google Ads, blijven organische bezoekers gratis. Op de lange termijn worden veel kosten bespaard door de focus te leggen op de organische kant van de zoekmachines.

Meetbaar

Het is meetbaar en daarom kun je goed bijhouden wat SEO in Den Bosch doet. Met duidelijke maandelijkse rapportages en evaluatiemomenten weet je precies waar je aan toe bent.

Relevante bezoekers

SEO in Den Bosch zorgt ervoor dat bezoekers jouw website als eerste zien. Met mijn duurzame manier van werken zorgen we voor langdurige resultaten in de zoekmachines.

Omnichannel

SEO in Den Bosch versterkt andere marketingmiddelen op je website. Met een duidelijke omnichannel marketingstrategie wordt een 1 + 1 = 3 effect gecreëerd. Een goede fundering voor deze strategieën is in de meeste gevallen SEO.

Op zoek naar hulp bij de vindbaarheid in de zoekmachines? Laat je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Aan de slag met een SEO specialist Den Bosch

Jouw website staat bovenaan Google wanneer bezoekers relevante zoektermen invoeren. Dit betekent dat men sneller op jouw website klikt, dan op een website op pagina drie van Google. Hierdoor trek je meer bezoekers, die weer tot aankopen kunnen leiden.

Tijd om te beginnen. Voor jouw SEO-specialist in Den Bosch hoef je niet langer te zoeken. Ik kom graag in contact om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Tijdens deze eerste fase kijken we naar details over internetstrategieën, de staat van de website en wat er wel of juist niet werkt.

Door dit duidelijk te krijgen, kunnen we samen streven naar optimale zoekresultaten. Bellen kan naar +31 6 23 96 99 57, of mailen naar ralf@ralfvanveen.com.

Waar let je op bij het inhuren van een SEO specialist?

Google heeft een video gemaakt over het inhuren van een SEO specialist. De markt van de zoekmachine optimalisatie is ondoorzichtig en er zitten veel “rotte appels” tussen. Dit maakt dat het erg lastig is voor bedrijven om een gedegen SEO specialist te vinden.

deze video neemt je mee in de manier waarop Google een SEO specialist uitzoekt. Daarnaast geven ze tips waaraan je een kwalitatief hoogwaardige SEO’er kunt herkennen.

Contact