Dit zijn de beste SEO tools

Dit zijn de beste SEO tools

seo tools

Als eigenaar van een website weet je dat deze goed vindbaar moet zijn. Ben je niet goed vindbaar op Google of een andere zoekmachine? Dan zul je weinig hebben aan je website. Toch is het heel goed mogelijk om het optimale uit je eigen website te halen: met de hulp van SEO tools. SEO is een methode om een website beter vindbaar te maken door de toepassing van verschillende tools. Een SEO tool zijn beschikbare handvatten die je kunt gebruiken om je website beter vindbaar te maken in Google en andere zoekmachines. Hier vind je de beste SEO tools van dit moment.

seo tools
seo tools

1: SEMrush: free SEO tools

Een van de tools die gratis tot je beschikking staan is SEMrush. SEM staat voor Search Engine Marketing en is een overzichtelijk tools waarmee het mogelijk is om je eigen website te analyseren. Je hebt een gratis versie met beperkte toegang, maar ook een betaalde versie. Met SEMrush krijg je een aantal basisfuncties zoals een zoekwoord- en domeinnaam analyse, optimalisatie van je website, onderzoek van advertenties en de toegang tot een database met informatie.

2: Google Analytics

Er zijn heel wat Google SEO tools beschikbaar en één hiervan is Google Analytics. Dit is een gratis dienst van Google waarmee het mogelijk wordt om je website op verschillende vlakken te optimaliseren. Je hebt de mogelijkheid om het verkeer naar je website en op je website te meten. Deze informatie op de goede manier gebruiken levert veel op: hiermee blijf je jouw concurrentie een stap voor. Door Google Analytics op de juiste manier te gebruiken profiteer je optimaal van een van de beste SEO tools die beschikbaar zijn.

3: Mangools

Een goede SEO toolbox nodig? Dat krijg je met Mangools. Mangools is een alles-in-1 SEO tool met veel handige functies. Er zijn meerdere abonnementen beschikbaar: voor relatief lage bedragen kun je optimaal gebruik maken van manieren om je website te verbeteren. Je kunt je zoekwoorden analyseren, de prestaties van concurrerende website bekijken en toegang krijgen tot de linkbuilding analyse tool. Er is ook een gratis versie van Mangools beschikbaar. Met deze tool kun je het gebruik van zoekwoorden verbeteren en alle resultaten hiervan analyseren. Je website technisch verbeteren doe je ook met deze tool.

4: SE Ranking

Er zijn veel small SEO tools beschikbaar waarmee je optimale resultaten behaald. Een van deze SEO tools is SE Ranking. Deze tool is hard aan het groeien en dat is niet voor niets. Hiermee kun je op een begrijpelijke manier achterhalen hoe je jouw website kunt verbeteren op meerdere vlakken. De functies die je krijgt gaan onder andere over zoekwoorden, backlinks, marketing, social media en informatie over concurrerende websites.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *