Linkclump

Gemakkelijk meerdere links openen, opslaan of kopiëren? Dat doe je met Linkclump. Linkclump is een extensie voor je Chrome browser. Het maakt je zoektocht naar wat dan ook efficiënter en vooral sneller. Je hoeft zelf namelijk bijna niets meer te doen. Behalve de instellingen bepalen.

Wat is Linkclump?

Je installeert de extensie voor je browser en kunt dan aan de slag met Linkclump. Je gebruikt Linkclump als alternatief voor het zelf openen van meerdere links of het handmatig opslaan van die links. Dat is een tijdrovend proces dat de extensie voor je uitvoert. En het is ook nog gratis. 

Call to action - SEO-specialist-SEO-bureau

Oók #1 in Google voor je belangrijkste zoekwoorden?

Vul het formulier in en ik neem binnen één werkdag contact met je op.

Opties en werking van Linkclump

Je opent Linkclump. Dat doe je via je browser. Wanneer je de extensie opent, heb je de mogelijkheid opties aan te passen. Daarmee filter je de links die je wil openen of opslaan. Zo zorg je dat je alleen relevante links in je bulk meeneemt. Smart select is een automatische optie van Linkclump om alleen belangrijke links mee te nemen of te openen.

Via de optie Action bepaal je wat er met de links moet gebeuren: openen, kopiëren of markeren. Via Activitation bepaal je hoe je het programma start, bijvoorbeeld met een shortcut. 

Linkclump _ Begrippenlijst

Impact op de SEO

Linkclump heeft geen invloed op de SEO. Het is een tool die je inzet voor persoonlijk gebruik. Het maakt het gemakkelijker om veel links te openen of bewaren. Je hoeft namelijk zelf niets aan te klikken. Dit gaat automatisch. Het neemt vooral tijd uit handen die je waarschijnlijk beter kunt besteden. Dat staat los van de SEO. 

Ons advies

Linkclump is een effectieve en efficiënte manier van informatie verzamelen. Binnen korte tijd heb je een lijst van interessante webpagina’s. Met de smart select optie zie je welke links van jouw eigen pagina als belangrijk worden gezien. Dat is waardevolle informatie. Je kunt ook snel zien of er links tussen zitten die je niet wil hebben.

Veelgestelde vragen

Wat is Linkclump?

Linkclump is een extensie voor de Chrome webbrowser, waarmee je heel snel en efficiënt kunt zoeken. Het is een handige tool die automatisch links voor jou kan openen of opslaan. Het bespaart je dus een hoop tijd en bovendien is het gratis. Echt een aanrader dus.

Wat is de impact van Linkclump op SEO?

Linkclump maakt het zoeken op internet voor jou als gebruiker een stuk makkelijker en je bespaart er een hoop tijd mee. Op SEO heeft het echter geen enkele invloed.

Voor wie hebben wij dit artikel over linkclump geschreven?

Het artikel over linkclump hebben wij geschreven voor iedere ondernemer, website eigenaar en geïnteresseerde. Als Up zorgen wij ervoor dat SEO tastbaar en toegankelijk wordt. Onze blogs zijn om deze reden voor iedereen op toegankelijke wijze geschreven.

Om zoekmachine optimalisatie te perfectioneren, is het van groot belang dat de basiskennis van SEO sterk is. Het is immers het fundament van ieder SEO-traject. Of je er nu voor kiest om zelf aan de slag te gaan, of om samen te werken met een SEO-bureau.

SEO in een notendop:

  • Linkbuilding: dit element zorgt voor verwijzingen van andere websites naar die van jou. Het is de kunst om kwalitatieve links te verkrijgen. Links geven namelijk SEO-juice door. Een slechte link kan een hoop veroorzaken. Daarom is het van belang om de kwaliteit van links te waarborgen.
  • Techniek: een snelle en veilige website draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid van een website. En laat dat nu een grote factor zijn van Google.
  • Content: kwalitatieve en relevante content trekt relevante bezoekers aan. Relevante bezoekers zijn tevens converterende bezoekers. Iedere website moet content optimaliseren.

Het is niet alleen belangrijk om de basis te begrijpen wanneer je zelf aan de slag gaat met SEO, maar ook wanneer je kiest voor het uitbesteden hiervan. Tijdens het kiezen van een SEO consultant bezit je al voorkennis. Zo verspil je geen tijd aan het zoeken naar een goede match. Jij weet immers waar je naar op zoek bent. Gebruik ons artikel over linkclump in je voordeel en verbreed je kennis over zoekmachine optimalisatie.

Waarom schrijven wij over begrippen zoals linkclump?

Wij schrijven over begrippen als linkclump om de meest recente kennis omtrent zoekmachine optimalisatie te verspreiden. Zoekmachine optimalisatie bestaat uit het optimaliseren van linkbuilding, content en techniek. Het doel hiervan is om relevante bezoekers te genereren. Relevante bezoekers genereren namelijk meer omzet.

Met 8+ jaar ervaring met SEO delen wij graag onze kennis met anderen. Het doel van Up is om SEO op het hoogste niveau aan te bieden. Daarnaast hebben wij het onze missie gemaakt om zoekmachine optimalisatie tastbaar te maken voor iedere ondernemer.

Wanneer wij samenwerken met bedrijven, vinden wij het belangrijk dat zij meedenken. Zo wordt SEO tastbaar. Onze klanten moeten zo zelfstandig mogelijk worden. Vaak lezen zij onze artikelen uit de kennisbank.

linkclump is een onderdeel van techniek, linkbuilding of techniek. Ieder van deze elementen verbeter je met SEO. Content omvat het schrijven van relevante en kwalitatieve teksten. Je schrijft voor de bezoeker, niét voor Google. Aan de andere kant, optimaliseer je de techniek wél voor Google.

De uiteindelijke ranking van zoekresultaten bepaalt Google. Tijdens SEO volg je hierom de richtlijnen van Google. Een website wordt op honderden factoren gescand. Iedere factor draagt bij aan de uiteindelijke positie van een website binnen de zoekresultaten. Lees meer over linkclump in onze kennisbank en zorg dat jouw website zo hoog mogelijk in Google komt.

We hebben veel begrippen geschreven zoals linkclump, maar we hebben ook een aantal grote landingspagina’s geschreven:

Hoe bespreken we het begrip linkclump in dit artikel?

Ieder artikel begint met de definitie van linkclump. Hierna volgt een voorbeeld of extra inhoudelijke informatie. Vervolgens bespreken wij de impact van linkclump op SEO. Afsluitend geven wij ons advies betreffende linkclump.

Het voorbeeld dat wij geven van linkclump , geeft je een beeld van hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Het is belangrijk om te weten of het impact heeft op SEO. Zo ja, dan leggen wij uit op welke manier en hoe je dit verwerkt in je SEO-strategie.

Wij kiezen voor deze structuur om zo goed mogelijk onze expertise over te dragen. Ga je zelf aan de slag met SEO? Of werk je samen met een SEO-bureau? In beide gevallen komt kennis over linkclump van pas.

Freelance SEO specialist

De laatste update van dit artikel vond plaats op 15 september 2021. De inhoud van deze pagina is geschreven en goedgekeurd door Ralf van Veen.

Ik werk sinds 8 jaar als zelfstandig SEO-specialist voor bedrijven die op een duurzame wijze hoger in Google willen komen. In deze periode heb ik A-merken geconsulteerd, grootschalige internationale SEO-campagnes opgezet en wereldwijd opererende development teams gecoacht op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Met deze brede ervaring binnen SEO heb ik de SEO-cursus ontwikkeld en honderden bedrijven op een duurzame en transparante wijze geholpen met een verbeterde vindbaarheid in Google. Hiervoor kun je mijn portfolio, referenties en samenwerkingen raadplegen.

Samenwerken met
een SEO-specialist?

SEO-specialist SEO-specialist

Ontdek meer over
zoekmachine optimalisatie

Op eigen tempo een
SEO-cursus volgen?

SEO-cursus SEO-cursus

Alle begrippen

2 3 4 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z