White label SEO

Ben je een SEO reseller en op zoek naar kwalitatieve white label SEO diensten? Ik help je graag. Voor veel partijen werk ik als white label SEO specialist om het resultaat van hun klanten te verbeteren. Op deze pagina vertel ik er meer over.

Wat is white label SEO?

White label SEO is een oplossing voor bedrijven die hun klanten hoogwaardige SEO-diensten willen bieden zonder de expertise intern te hoeven ontwikkelen. Het concept draait om het uitbesteden van SEO-werkzaamheden aan een gespecialiseerd bureau dat de diensten levert onder de naam en het merk van jouw bedrijf. Dit stelt bedrijven in staat om hun klanten uitgebreide en effectieve SEO-diensten aan te bieden zonder zelf te investeren in personeel of training.

Voordelen van white label SEO

 1. kostenbesparing (zowel voor de inkoper als voor de uiteindelijke klant);
 2. focus op kernactiviteiten (blijf focussen waar je goed op bent);
 3. ervaring (maak gebruik van mijn ervaring en deel dit met je klanten);
 4. schaalbaarheid (we kunnen voor zoveel klanten aan de slag gaan als je wilt);
 5. verbeterde klanttevredenheid (wanneer hier niet je focus op ligt, maar je hier wel op een hoog niveau wilt presteren).

Hoe werkt white label SEO?

Bij white label SEO kunnen we op verschillende manieren samenwerken (voor mij is iedere optie geen probleem):

 1. Jij doet het volledige contact met de klant, ik voer de werkzaamheden aan de achterkant uit.
 2. We doen samen het contact met de klant.
 3. Ik doe het contact onder jullie mailadres (dit is niet per se white label).
 4. Ik doe het contact onder mijn mailadres (ook geen white label SEO, maar werkt goed).

Uiteraard kunnen we het in overleg hebben over een mogelijk vergoeding hiervoor.

White label SEO diensten

Ik bied een breed scala aan SEO-diensten die allemaal kunnen worden geleverd als white label oplossingen. De diensten omvatten onder andere:

 • Technische SEO: Alles binnen technische SEO bied ik aan en kan ik voor je klanten doen. Dit is inclusief website migraties.
 • On-page SEO: Ook de meer basic on-page SEO opdrachten kan ik voor je oppakken.
 • Linkbuilding: Opbouwen van een sterk backlinkprofiel door middel van hoogwaardige en relevante links. Dit is in de praktijk het prettigst om als white label SEO aan te bieden.
 • Content creatie en optimalisatie: Ontwikkelen van waardevolle en relevante content die zowel gebruikers als zoekmachines aanspreekt.
 • Volledige trajecten: Vaak ga ik met volledige trajecten aan de slag, zeker wanneer het vraagstuk “simpelweg” is om hogerop te komen voor bepaalde zoektermen in Google.

Aan de slag met white label SEO?

Stuur gerust een bericht via het contactformulier, dan bespreken we het project en gaan we vanuit daar verder. Ik schakel snel en help graag.

Senior SEO-specialist

Ralf van Veen

Senior SEO-specialist
Five stars
Ik krijg een 5.0 op Google uit 75 beoordelingen

Ik werk sinds 10 jaar als zelfstandig SEO-specialist voor bedrijven (in Nederland en het buitenland) die op een duurzame wijze hoger in Google willen komen. In deze periode heb ik A-merken geconsulteerd, grootschalige internationale SEO-campagnes opgezet en wereldwijd opererende development teams gecoacht op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Met deze brede ervaring binnen SEO heb ik de SEO-cursus ontwikkeld en honderden bedrijven op een duurzame en transparante wijze geholpen met een verbeterde vindbaarheid in Google. Hiervoor kun je mijn portfolio, referenties en samenwerkingen raadplegen.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd op 11 juni 2024. De laatste update van dit artikel vond plaats op 11 juni 2024. De inhoud van deze pagina is geschreven en goedgekeurd door Ralf van Veen. Leer meer over de totstandkoming van mijn artikelen in mijn redactionele richtlijnen.