Samenwerking met Confed

Confed is een bedrijf in de maakindustrie. Een one-stop-shop op het gebied van assemblage. Met ongeveer 400 werknemers en filialen in meerdere landen is het geen kleine speler in deze markt.

Samenweking met Confed
#3

Binnen 2 maanden top-3 posities voor de belangrijkste zoekwoorden

125%

Een toename van 125% in organisch verkeer

Het begin van de samenwerking

Hans van Eijck, COO bij Confed, nam medio 2019 contact op met mij over het verbeteren van de SEO-posities voor Confed. Het doel was duidelijk, hoger scoren op de belangrijkste zoekwoorden voor het bedrijf. Het uiteindelijke doel was het verbeteren van de naamsbekendheid en verhogen van de conversie op de website.

Samen zijn we op zoek gegaan naar een passende strategie. Daarbij zijn we uitgekomen op het uitvoeren van een technische analyse, het schrijven van content en parallel hieraan werken aan de autoriteit.

Wat heb ik voor Confed gedaan?

Voor Confed ben ik aan de slag gegaan met een SEO-strategie en een daarbij passend SEO-traject. Samen met Confed hebben we alle componenten van SEO aangepakt, waaronder:

SEO-content

Op het gebied van content heb ik een contentstrategie opgesteld en ben ik samen met Confed aan de slag gegaan met het schrijven van kwalitatieve artikelen voor SEO.

Technische SEO

Op het gebied van linkbuilding wordt de autoriteit maandelijks verhoogd met kwalitatieve en relevante linkvermeldingen.

Linkbuilding

Met een volledig linkbuilding traject is maandelijks de autoriteit van de website verbeterd. Tijdens dit traject staat de kwaliteit van de linkvermeldingen centraal.

Wat was het resultaat van de inspanningen?

Binnen een aantal maanden zagen we al positief resultaat: na 3 maanden bereikten we een top-3 positie op onze 5 belangrijkste zoekwoorden. Dit resulteerde in een verdubbeling van het organische verkeer.

Confed aan het woord

Cases | Confed

“Ralf van Veen is een echte SEO-specialist met enorm veel ervaring en een hele effectieve aanpak en tactiek. Daarnaast komt hij zijn afspraken na, werkt hij punctueel en is hij prettig in de omgang. We zijn dan ook erg blij dat we hem zijn tegengekomen in onze zoektocht naar een goede SEO-specialist.”

Hans van Eijck
COO bij Confed