Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is een principe waarbij je als bedrijf verantwoordelijkheid draagt voor de impact die je maakt met de bedrijfsvoering.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een andere benaming voor duurzaam ondernemen. Het heeft invloed op sociaal (people), ecologisch (planet) en economisch (profit) vlak.

Het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen

Het uitoefenen van MVO draagt bij aan de financiële prestaties van jouw bedrijf, zeker op de lange termijn. Als SEO-bureau houd ik mij iedere dag bezig met lange termijn strategieën. MVO bevindt zich om deze reden op dezelfde golflengte als SEO. 

Duurzaam ondernemen is geen project, het is onderdeel van het bedrijfs-DNA. Ik vind dat MVO niet alleen goed is voor de maatschappij, maar ook voor de groei van RalfvanVeen.com.

Bij RalfvanVeen.com besteed ik aandacht aan het verduurzamen van de interne processen. Zo gebruik ik geen papier. Daarnaast is de website gekoppeld aan een groene server. Dit houdt in dat deze server op groene stroom draait. MVO is een belangrijk onderdeel van RalfvanVeen.com.