Wie ben ik?

Professioneel

Je kunt veel over mijn carrière lezen op mijn LinkedIn pagina. Een toelichting van wat je daar zult vinden met de nadruk op online marketing:

Sinds 2013 houd ik mij bezig met online marketing. In 2013 was ik werkzaam voor het bedrijf Acrylic One. Daar beheerde ik het YouTube kanaal en was ik verantwoordelijk voor de SEO werkwijze.
De volgende stap in de online marketing voor mij was het oprichten van mijn eerste onderneming. Het heette “Bijzonder Bier van Hier” en verkocht zes lekkere speciaal biertjes van kleine brouwerijen in Zuid-Holland. Voor dit bedrijf beheerde ik de website en deed ik de SEO. 
In 2015 ben ik begonnen met een traineeship aan het “grootste en snelstgroeiende” marketingbureau van Nederland: Expand Online. Tijdens deze periode werkte ik mee aan trajecten voor klanten zoals Vacanceselect, Rituals & Marlies Dekkers.

Hierna ben ik direct aan de slag gegaan als SEO freelancer onder de naam Creative Ambition. Dit doe ik sinds februari 2016. Tijdens deze periode heb ik ook het bedrijf CreativeMarketingChecks opgezet waarmee ik online marketing strategieën ontwikkel voor de kleinere ondernemer. Sinds deze periode werk ik full-time als SEO freelancer voor bedrijven in verschillende branches.

Mijn vrije tijd 

Het grootste gedeelte van mijn vrije tijd spendeer ik op de squashbaan. Bij Victoria speel ik landelijk eerste divisie en ben ik team captain van heren 2. Mijn doel is om op het NK van 2019 de B divisie te winnen.
Bij Tick in de Nick geef ik op dinsdag en donderdag avond squashtraining aan beginnende en gevorderde spelers.

Verder speel ik graag tennis met vrienden, golf ik en ben ik héél goed in het ontdekken van nieuwe koffietentjes in Rotterdam.

Vraag een vrijblijvende offerte aan of laat een gratis SEO scan doen!

Gratis SEO scanVrijblijvende offerte