SEO Pakketten

Naast complete SEO trajecten bied ik ook de aparte onderdelen van SEO aan. Bij ieder pakket zet ik het aantal uren dat ik nodig heb. Dit is afhankelijk van een aantal variabelen waaronder de grootte van de website.
Mijn uurtarief voor SEO-gerelateerde opdrachten is € 75,-.

Zoekwoordonderzoek

Een zoekwoordonderzoek waarbij circa 50.000 mogelijkheden uitkomen incl. concurrentenanalyse. Ik koppel de beste mogelijkheden met landingspagina’s.
Tijd: 4 uur

Aanvragen

Website Audit

Een complete en grondige SEO check van jouw website. Ik controleer de SEO  op meer dan 50 punten. Daarna koppel ik dit aan een overzichtelijke actielijst om uit te voeren.
Tijd: 2 uur

Aanvragen

Second opinion

Ben je al bezig met een SEO traject en ben je benieuwd of je de juiste richting in gaat? Vraag dan bij mij een second opinion aan: Een complete check met de huidige stand van zaken als kern.
Tijd: 4 uur

Aanvragen

On-page SEO

Ik stel een compleet on-page SEO document op voor alle belangrijke pagina’s van de website. Dit zorgt voor een “quick win” binnen de zoekmachines.
Tijd: 4 uur

Aanvragen

Lokale Search configuratie

Ik stel de Google Mijn Bedrijf juist in en voeg deze toe aan meer dan 15 bekende directories. Dit geeft direct 15 kwalitatieve backlinks naar de website van de klant.
Tijd: 3 uur

Aanvragen

Linkbuilden

Ik vergroot de online bekendheid en het aantal kwalitatieve links naar de website op een veilige manier. Ook doe ik advies uit over hoe je zelf links kunt verkrijgen.
Tijd: 5-10 uur per maand

Aanvragen

Onderhouden van de SEO

Een maandelijkse website audit en het oplossen van de problemen die hieruit komen. Ook doe ik maandelijks advies uit over wat de klant kan doen om de SEO te verbeteren.
4-10 uur per maand

Aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan of laat een gratis SEO scan doen!

Gratis SEO scanVrijblijvende offerte