SEO Specialist Rotterdam

Ervaren SEO Specialist

Ben je op zoek naar een SEO Specialist? Zoek dan niet verder! Als ervaren SEO specialist in Rotterdam kan ik bij alle onderdelen van SEO ondersteuning bieden. Dit geldt dus voor het schrijven van SEO teksten, ondersteuning bieden bij de technische SEO en het link builden.

Om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen gebruik ik de laatste technieken op het gebied van SEO. Hiervoor maak ik gebruik van de beste SEO-software dat beschikbaar is. Dit is van vitaal belang om mijn klanten hoger dan hun concurrenten te brengen.

Als SEO specialist houd ik continue de laatste trends op het gebied van SEO in de gaten. Dagelijks ben ik bezig om mijn kennis over het vakgebied up-to-date te houden. Dit zorgt ervoor dat ik voor mijn klanten de beste posities kan bereiken. Ik help mijn klanten daarnaast ook door ze goed te informeren. Een voorbeeld hiervan is mijn uitgebreide kennisbank waarin je meer dan 45 artikelen over SEO kunt vinden.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door de transparantie, communicatie en kwaliteit van het werk. Wanneer ik met een bedrijf samenwerk leg ik alles wat ik doe uit en neem ik het bedrijf mee in mijn werkzaamheden.
Ik weet alles van Google, het bedrijf weet alles van de branche. Door deze kennis te combineren kunnen we het maximale uit de samenwerking halen.

Voor wie werk ik als SEO specialist?

Ik help als ervaren SEO specialist klanten uit allerlei branches en van allerlei formaten hogerop in de zoekmachines. Dit zijn nationale bedrijven, webshops of grotere internationale bedrijven.
Ben je benieuwd voor wie ik heb gewerkt? bekijk mijn portfolio hier.

Ik werk voor een vast uurtarief van € 75,- per uur waardoor mijn werkzaamheden zeer betaalbaar zijn. Doorgaans heb ik voor mijn werkzaamheden 6 tot 10 uur per maand nodig.
Dit is afhankelijk van de zoekwoorden waarop een bedrijf wilt ranken in de zoekmachines. Daarnaast hangt dit ook af van de grootte van de website en welke werkzaamheden er benodigd zijn.

Ik maak voor al mijn klanten een persoonlijke strategie. Doordat ik voor veel verschillende klanten werkzaam ben is dit de beste manier om het maximale uit ieder SEO traject te halen. Elke klant heeft zijn of haar eigen ambities binnen de zoekmachines waardoor er geen standaard strategie mogelijk is.

Ben je benieuwd naar de manier waarop ik te werk ga voor mijn klanten? Neem dan een kijkje op mijn werkwijze pagina.

Een greep uit mijn portfolio

Wat zegt Google over het inhuren van een SEO specialist?


Het uitzoeken van de juiste SEO specialist is niet makkelijk. Er is veel aanbod waardoor sommige bedrijven door de bomen het bos niet meer zien.

Bekijk deze video om erachter te komen wat Google verteld over het inhuren van een SEO specialist. Deze video legt nadrukkelijk uit over welke kwaliteiten een SEO specialist moet beschikken om verschillende klanten hogerop in Google te brengen.

Benieuwd naar jouw kansen binnen Google? Ik voer een gratis en vrijblijvende SEO scan voor je uit!

SEO scan aanvragen

SEO Specialist voor de content

Als SEO specialist word ik vaak gevraagd om de SEO content van een website te creëren of aan te passen. De SEO content is in veel gevallen het begin van een SEO traject. Ik ga, wanneer ik met dit aspect van SEO begin, op de volgende manier te werk.

Ik begin met in gesprek gaan met de klant. Tijdens dit gesprek brainstormen we samen over een aantal zoekwoord ideeën. Later, met behulp van mijn software, breid ik onze samen bepaalde zoekwoorden uit. Dit heet een zoekwoordonderzoek. Tijdens dit zoekwoordonderzoek komen gemiddeld 50.000 potentiële zoekwoorden naar voren. De keuze van de zoekwoorden bepaald uiteindelijk de richting van het traject.

Ik bepaal deze keuze voornamelijk door naar het aantal maandelijkse zoekopdrachten te kijken. Daarbij is het belangrijk om ook de mate van concurrentie in de gaten te houden.

Wanneer de uiteindelijk zoekwoorden voor het traject zijn uitgekozen kunnen deze worden gekoppeld aan de juiste landingspagina’s. Ik richt me, als SEO specialist, erop dat de juiste content op de juiste landingspagina’s staat. Dit zodat Google weet welke landingspagina voor welk zoekwoord hogerop in de zoekmachines moet komen.

Technische SEO Specialist

In sommige gevallen begin ik als SEO specialist met de SEO content. In andere gevallen met de technische SEO. Dit ligt vooral aan de wensen van de klant waarmee ik samenwerk.
Om een goede start te maken aan de technische SEO van een website voer ik een complete website audit uit. Tijdens deze website audit onderzoek ik de website op meer dan 100 punten die belangrijk voor de SEO is. De uitkomsten van deze website audit bepalen de strategie voor de technische werkzaamheden.
Ik probeer de technische SEO en de SEO content de eerste maand van het traject af te ronden. Samen vormen deze twee aspecten van SEO de basis voor een optimale vindbaarheid in de zoekmachines.
Een aantal onderdelen van de technische SEO zijn de volgende:

(mobiele) website snelheid

hoe snel is de website wanneer deze op een desktop en op een mobiel wordt geladen?

Indexatie

op welke manier leest Google de website? Verschilt dit van de manier waarop de bezoeker de website leest?

SSL-Certficaat

Is jouw website veilig voor aanvallen van buitenaf? Nog belangrijker: Zijn de bezoekers van jouw website veilig?

(mobiele) website structuur

op welke manier is de website opgebouwd en waar wijzen de interne links naartoe?

Benieuwd naar jouw kansen binnen Google? Ik voer een gratis en vrijblijvende SEO scan voor je uit!

SEO scan aanvragen

Linkbuilding specialist

Het uitbesteden van het linkbuilden aan een SEO specialist is een goede manier om de vindbaarheid te verbeteren. Als SEO specialist is dit een groot onderdeel van mijn werkzaamheden. Voor klanten uit allerlei branches en van allerlei verschillende maten verkrijgen ik backlinks.

Belangrijk bij het verkrijgen van deze backlinks is de kwaliteit hiervan. Er moet bij een linkbuilding traject altijd worden gekeken naar de kwaliteit van de backlinks, niet naar de kwantiteit.

Voor al mijn klanten richt ik mij als SEO specialist op de kwaliteit van de backlinks. Het is simpelweg te gevaarlijk om backlinks van lage kwaliteit te verkrijgen. Google wordt steeds strenger en geeft steeds sneller penalty’s aan websites die bijvoorbeeld backlinks kopen. Daarnaast wordt Google ook steeds slimmer. Google kan steeds sneller inzien wanneer een website op de verkeerde manier backlinks verkrijgt.

Wanneer je een SEO specialist inhuurt moet je altijd goed opletten waar hij of zij de backlinks vandaan krijgt. Zijn de websites zelf geoptimaliseerd voor SEO en zijn ze relevant aan jouw website en branche? Wanneer dit in beiden gevallen niet zo is, is de kans groot dat de backlinks als SPAM worden geacht door Google.

Keyword listings: Even kijken of het nog werkt. 🙂

SEO specialist Rotterdam
SEO specialist omgeving Rotterdam
SEO Bureau Rotterdam
SEO specialisten
SEO advies Rotterdam
SEO specialisten Rotterdam
Google specialist
Rotterdam SEO
SEOspecialist
Beste SEO specialist in de buurt van Rotterdam

Over de auteur

Dit artikel is geschreven door mij, Ralf van Veen. Ik ben een ervaren SEO consultant die zich bezighoudt met het verbeteren van de vindbaarheid voor bedrijven in veel verschillende branches. Ik schrijf graag artikelen over mijn vakgebied en ben benieuwd naar wat je van dit artikel vond.

Dit artikel is geschreven op 12 december, 2018.