SEO Specialist Schildwolde

5 jaar ervaring

Met meer dan 5 jaar ervaring binnen SEO tackle ik ieder SEO-gerelateerd vraagstuk efficiënt.

Transparante & duurzame werkwijze

Per fase leg ik uit waar ik aan werk en waarom ik dit doe. Mijn duurzame werkwijze zorgt voor een langdurig resultaat.

Geen vast contract

Ik werk als SEO specialist zonder vast contract. Ik bewijs mijn waarde iedere maand opnieuw.

SEO specialist Schildwolde

Ben je met jouw bedrijf actief in de omgeving van Schildwolde en op zoek naar een ervaren SEO specialist? Ik help je graag met de organische vindbaarheid van jouw website. Als SEO specialist Schildwolde heb ik al veel verschillende bedrijven van verschillende formaten actief in allerlei branches omhooggebracht in de zoekmachines.

Tijdens mijn werkzaamheden bespreken we iedere stap van de weg waar ik aan werk en waarom. Met deze transparante en duurzame manier van werken realiseren we samen langdurige resultaten binnen Google, Yahoo en Bing. Ik heb, om precies te zijn, 6 jaar ervaring als freelance SEO specialist. Door deze jarenlange specialisatie in het vakgebied SEO kan ik alle facetten hiervan op een hoog niveau aanbieden.


Meer over mij kun je hier vinden.

SEO bestaat uit verschillende onderdelen. De interne cohesie van deze elementen is wat een SEO strategie succesvol maakt. Deze cohesie wordt bewerkstelligd door vooraf een gepersonaliseerde strategie te maken. Belangrijk bij het ingaan van een SEO traject is om een duidelijke strategie op te stellen en deze adequaat uit te voeren.

Met meer dan 5 jaar ervaring binnen SEO heb ik projecten van verschillende formaten meegemaakt. Hierdoor kan ik snel reageren op vraagstukken van ieder formaat. Ik bied alle onderdelen van SEO aan waaronder:

SEO content

Ik bied alle onderdelen van de SEO-content aan. Van het opstellen van een content strategie tot het schrijven van landingspagina’s die goed vindbaar zijn binnen de zoekmachines.

Het is belangrijk om, bij het schrijven van SEO-content, altijd dit voor de gebruiker te doen. Teksten die niet gebruikersvriendelijk te zijn zullen geen langdurig succes in de zoekmachines geven.

Wat betreft de strategische kant van de teksten help ik tevens graag.
Het bepalen van de onderwerpen van deze teksten doe ik door middel van een gericht zoekwoordonderzoek. De uitkomst van dit zoekwoordonderzoek zijn zoekwoorden waarop veel wordt gezocht en tegelijkertijd relatief weinig concurrentie zit.
Deze zoekwoorden koppelen we met landingspagina’s die we invullen met de SEO-content. Deze landingspagina’s optimaliseren we voor de zoekmachines zodat deze goed vindbaar zijn op de juiste zoekwoorden.

Technische SEO

De technische SEO is voor iedere website voorwaardelijk voor een goede ranking in de zoekmachines. Een website dat enorm sterke SEO-content heeft gepaard met sterke off-page SEO signalen zal niet hogerop kunnen komen zonder een goede gebruikerservaring.

Deze gebruikerservaring wordt in de meeste gevallen geoptimaliseerd door een goede technische SEO. Denk hierbij aan verschillende onderdelen binnen technische SEO zoals website snelheid, mobiele vriendelijkheid en een juiste websitestructuur.
Ik bied alle facetten van de technische SEO aan. Van de consulterende tot de uitvoerende kant. Van het begeleiden van website migraties tot het versnellen van een e-commerce website. De technische elementen hebben vaak raakvlakken met de gebruikersvriendelijkheid van de website. Hierdoor wordt niet alleen de vindbaarheid verbeterd, ook de gebruikersvriendelijkheid (en dus conversie) wordt verhoogd.

Verhogen van de autoriteit

De off-page signalen fungeren als de symbolische motor voor de resultaten binnen de zoekmachines. Goede content gepaard met een sterke technische SEO zal heel veel baat hebben bij off-page SEO signalen.

Ik verhoog de autoriteit van de website binnen de richtlijnen van Google. Met white hat linkbuilding ga ik op zoek naar relevante websites die een link plaatsen naar jouw website. Hierdoor wordt de autoriteit, naamsbekendheid en uiteindelijk de vindbaarheid verbeterd.
De autoriteit verhoog ik in eerste instantie met de intentie om de naamsbekendheid te verbeteren. Daarna volgt het resultaat binnen Google (en de andere zoekmachines). 

Deze signalen zijn uiteindelijk het verschil tussen een top-3 positie en een tweede pagina positie.

Een greep uit mijn portfolio als SEO specialist

Op zoek naar hulp bij de vindbaarheid in de zoekmachines? Laat je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Wie ben ik?

Ik ben een allround freelance SEO specialist werkzaam voor klanten van allerlei formaten uit verschillende branches. Ik richt mij op alle facetten van zoekmachine optimalisatie waaronder technische SEO, SEO content en linkbuilding.

PortfolioOver mijTarieven

Op zoek naar ondersteuning bij de vindbaarheid van jouw website? Vraag een vrijblijvende SEO scan of offerte aan.

Vrijblijvende SEO scan aanvragenVrijblijvende offerte aanvragen

Mijn tarief als SEO specialist Schildwolde

Wanneer ik aan de slag ga met SEO als freelance SEO specialist Schildwolde reken ik € 75,- excl. BTW per uur. Dit doe ik voor al mijn SEO werkzaamheden. Tijdens mijn werk neem ik geen onaangekondigde belletjes aan. Hierdoor krijgt mijn vaste klantenbestand, wanneer ze mij voor een uur inhuren, daadwerkelijk een uur geconcentreerd werk van mij.

Naast bellen ben ik tevens goed per mail bereikbaar. Wanneer je mij probeert te bellen en/of mailen hebben we binnen één werkdag contact.


Voor wie is een SEO specialist Schildwolde 
SEO Schildwolde bied ik voor bedrijven opererende in verschillende regio’s aan. Ik heb klanten die landelijk opereren, multinationals of lokale bedrijven die iets kleiner zijn. Dat gezegd te hebben, ik werk in de basis niet voor ZZP’ers en/of part-time ondernemers.

Ben je werkzaam in een bedrijf in de regio schildwolde en op zoek naar een ervaren SEO specialist? Ik kan het gehele SEO proces uit handen nemen waardoor je op een veilige, transparante en duurzame manier hogerop in de zoekmachines komt. Daarbij is het van belang om hogerop te komen op zoekwoorden die er daadwerkelijk toe doen en relevante bezoekers opleveren.


Weet je nog niet waar je precies naar op zoek bent? Dan is een belletje de snelste manier om hierachter te komen. Met een aantal vragen kom ik vaak snel achter de doelstelling en hoeveel uur ik hiervoor nodig heb. Zo kan ik snel een gerichte prijsopgave doen en kunnen we samen de opdracht in kaart brengen. 

Ik lever alle onderdelen van SEO. Van de technische SEO tot alle off-page SEO signalen. Doordat ik deze gehele pakketten kan aanbieden kan ik een interne cohesie binnen deze onderdelen garanderen. Dit zorgt voor een 1 + 1 = 3 effect waardoor de kans op goede rankings toeneemt.


SEO Schildwolde en Ralf
SEO Schildwolde en Ralf betekent het hogerop komen voor relevante zoekwoorden binnen de grootste zoekmachines. Tijdens mijn werkzaamheden richt ik mij vooral op de zoekmachines Google, Bing en Yahoo. Deze zoekmachines hebben overlappende richtlijnen waardoor de inspanningen die ik lever door alle zoekmachines worden gewaardeerd. 

Tijdens deze werkzaamheden werk ik met een getoetste werkwijze. Dit maakt dat al deze werkzaamheden al getest zijn. We gaan niet pioneren. We gaan veilig hogerop komen in de zoekmachines.


Ik vind het belangrijk om goed in contact te blijven, dus als je iets wil weten of vragen hebt kun je mij altijd mailen. Mijn mail beantwoord ik elke dag. Door de SEO-werkzaamheden uit handen te nemen kun jij weer doen wat je het liefste doet binnen je bedrijf. Ik ben doordeweeks goed telefonisch bereikbaar. Voor al mijn klanten sta ik 5 dagen per week klaar om de SEO-gerelateerde vragen te beantwoorden.

Op zoek naar ondersteuning bij de vindbaarheid van jouw website? Vraag een vrijblijvende SEO scan of offerte aan.

Vrijblijvende SEO scan aanvragenVrijblijvende offerte aanvragen

Waarom een SEO specialist in Schildwolde?

Meetbaar

Ik maak mijn werk graag meetbaar. Data is een manier om beslissingen te maken en de voortgang van het traject te controleren. Dit, gepaard met standaard evaluatiemomenten, zorgt voor een zeer transparante werkwijze.

Geen kosten per klik

Het organisch hogerop komen in Google voorkomt de torenhoge kosten die Google Ads met zich meebrengt. Google Ads wordt alsmaar duurder waardoor het niet meer rendabel is om hier geld aan uit te geven.

Omnichannel

SEO is een stevige fundering voor ieder omnichannel marketingstrategie. Een marketingstrategie dat zich richt op meerdere kanalen heeft altijd baat bij een sterke SEO fundering. Dit, omdat SEO overlappende gebieden heeft met veel andere marketing kanalen.

Relevante bezoekers

SEO brengt in de meeste gevallen bezoekers van de hoogste kwaliteit met zich mee. Deze bezoekers hebben al een indicatie gegeven van het op zoek zijn naar soortgelijke producten. Dit zorgt ervoor dat de bezoekers een hoger conversieratio met zich meenemen.

Op zoek naar hulp bij de vindbaarheid in de zoekmachines? Laat je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Aan de slag met een SEO specialist in Schildwolde

Wanneer een website zakt van een top-3 positie naar positie 8 zorgt dit gemiddeld voor een drop in bezoekers van 42%. Dit is uiteraard een enorm aantal bezoekers waardoor het bedrijf een groot gedeelte van de omzet misloopt voor dit zoekwoord.
Om top-3 posities voor bepaalde zoekwoorden te bereiken is het van vitaal belang om een SEO specialist Schildwolde in te schakelen. Hogere posities in de zoekmachines leveren verschillende voordelen op zoals een hogere CTR, conversies en dus uiteindelijk omzet.

Deze top-3 positie kan enkel worden bereikt door een professionele SEO strategie op te stellen en adequaat uit te voeren. Om een veilige stijging in de zoekmachines te garanderen is het altijd aan te raden om in zee te gaan met een SEO specialist Schildwolde. Als SEO specialist Schildwolde ken ik de ins-and outs van de zoekmachines als geen ander.


Nu is het tijd om aan de slag te gaan met SEO in Schildwolde! We beginnen bij de eerste fase; contact. We bespreken details over je bedrijf wat de marketing en website betreft. Wat deed het goed in het verleden? Wat deed het minder goed? Welke internetstrategieën worden er gebruikt en wat is de staat van de website?

Door dit te bespreken kan ik een helder plan opstellen en kunnen we samen zorgen voor optimale zoekresultaten. Graag mailen op ralf@ralfvanveen.com. Bellen kan op +31 6 23 96 99 57.

Waar let je op bij het inhuren van een SEO specialist?

Google heeft een video gemaakt over het inhuren van een SEO specialist. De markt van de zoekmachine optimalisatie is ondoorzichtig en er zitten veel “rotte appels” tussen. Dit maakt dat het erg lastig is voor bedrijven om een gedegen SEO specialist te vinden.

deze video neemt je mee in de manier waarop Google een SEO specialist uitzoekt. Daarnaast geven ze tips waaraan je een kwalitatief hoogwaardige SEO’er kunt herkennen.

Contact