SEO Specialist Groningen

5 jaar ervaring

Met meer dan 5 jaar ervaring binnen SEO tackle ik ieder SEO-gerelateerd vraagstuk efficiënt.

Transparante & duurzame werkwijze

Per fase leg ik uit waar ik aan werk en waarom ik dit doe. Mijn duurzame werkwijze zorgt voor een langdurig resultaat.

Geen vast contract

Ik werk als SEO specialist zonder vast contract. Ik bewijs mijn waarde iedere maand opnieuw.

SEO specialist Groningen

Ik ben een SEO specialist die landelijk voor bedrijven werkt aan de vindbaarheid binnen de zoekmachines. Ben je op zoek naar SEO rondom Groningen? Dan ben je bij mij bij het juiste adres. Ik werk, wanneer ik me voor de SEO van bedrijven inzet, op een transparante en duurzame wijze. Dit maakt dat, bij het behalen van de resultaten, deze langdurig zijn.

Meer over mij kun je hier vinden.


Ik hecht waarde aan deze duurzame manier van werken omdat ik de continuïteit van de marketingstrategie wil waarborgen. Dit is tegelijkertijd één van de krachten van SEO, het genereren van kwalitatieve bezoekers. Niet alleen op de korte termijn, ook op de midden-en lange termijn.

Ik ben meer dan 5 jaar gespecialiseerd in SEO. Dit maakt dat ik bij alle facetten van deze discipline kan helpen:

SEO content

SEO-content vormt voor veel SEO strategieën de basis. Het schrijven van kwalitatieve en informerende content zorgt voor een hogere gebruikersvriendelijkheid en vindbaarheid.
Ik bied alles omtrent SEO-content aan. Van de strategische kant tot de operationele kant. Ik geef invulling aan de strategische kant door een zoekwoordonderzoek uit te voeren. Uit dit zoekwoorden komen bepaalde zoekwoorden waar de SEO strategie op wordt gebaseerd.
Het is belangrijk dat er veel op deze zoekwoorden wordt gezocht en tegelijkertijd weinig concurrentie op zit. Op basis van deze zoekwoorden stel ik een (nieuwe) websitestructuur op. Binnen deze websitestructuur worden landingspagina’s opgesteld en ingevuld met de correcte SEO-content.

Technische SEO

De technische SEO heeft veel raakvlakken met de gebruikersvriendelijkheid van de website. Ik verzorg alle facetten van de technische SEO.

Technische SEO kent veel verschillende onderdelen. De meeste van deze onderdelen worden aan de achterkant van de website geoptimaliseerd. Hierbij kun je denken aan het verbeteren van de websitesnelheid, mobiele vriendelijkheid en de XML-Sitemap. Google gebruikt de code van de website om erachter te komen waar een pagina of website over gaat.

Verhogen van de autoriteit

De autoriteit van de website is de symbolische motor van de vindbaarheid. De autoriteit zorgt uiteindelijk voor de ranking van de pagina’s. Doorgaans optimaliseer ik de technische SEO en de SEO-content in de beginfase van een traject.

Wanneer deze fundering stevig staat gaan we verder met het versterken van de autoriteit. Dit wordt gedaan door off-page SEO. De kern van off-page SEO bestaat voornamelijk uit linkbuilding. Linkbuilding is het verkrijgen van links van andere website naar onze website. Google gebruikt deze links om van website naar website te gaan (net als bezoekers).

Een greep uit mijn portfolio als SEO specialist

Op zoek naar hulp bij de vindbaarheid in de zoekmachines? Laat je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Wie ben ik?

Ik ben een allround freelance SEO specialist werkzaam voor klanten van allerlei formaten uit verschillende branches. Ik richt mij op alle facetten van zoekmachine optimalisatie waaronder technische SEO, SEO content en linkbuilding.

PortfolioOver mijTarieven

Op zoek naar ondersteuning bij de vindbaarheid van jouw website? Vraag een vrijblijvende SEO scan of offerte aan.

Vrijblijvende SEO scan aanvragenVrijblijvende offerte aanvragen

Mijn tarief als SEO specialist Groningen

Ik werk met een vast uurtarief van € 75,- (excl. BTW) voor mijn SEO werkzaamheden. Tijdens deze werkzaamheden (voor mijn vaste klanten) neem ik geen onaangekondigde belletjes aan. Ik heb vaste tijden door mijn werkdagen heen waarin ik het klantcontact inplan.

Op deze manier krijgen mijn vaste klanten, wanneer ze mij voor een uur inhuren, daadwerkelijk een uur geconcentreerd werk. Door deze vaste momenten door de dagen heen kan ik in contact blijven met klanten. Daarnaast ben ik goed per mail bereikbaar waardoor ik alle vragen snel kan beantwoorden.

Voor wie is SEO Groningen
Ik help een breed scala aan klanten uit veel verschillende branches met de SEO. Ik bied SEO Groningen aan voor zowel regionaal als landelijk opererende bedrijven. Dit zijn multinationals, lokale bedrijven, MKB en MKB+ bedrijven.
Ben jij ook op zoek naar hulp bij de vindbaarheid van jouw website? Dan is SEO Groningen iets voor jou. Door samen de juiste zoektermen te vinden zorg ik ervoor dat jouw bedrijf bovenaan komt te staan.


SEO Groningen en Ralf
Voor ieder bedrijf waarmee ik samen aan de SEO werk zorg ik voor een duidelijke en gepersonaliseerde SEO strategie. Een duidelijke SEO strategie gekoppeld aan een kritische houding en punctuele uitvoering zorgt voor het beste resultaat.

Ik houd mij onder andere in de regio Groningen bezig met SEO. Wil je meer weten over SEO in Groningen of heb je een specifieke vraag? Je kunt op verschillende manieren contact met mij opnemen. Ik ben telefonisch of per mail tijdens kantoortijden bereikbaar.

Ik probeer binnen één werkdag te reageren op contactformulieren en aanvragen via de website. Ben je op zoek naar ondersteuning voor de SEO-werkzaamheden? Dan kun je mij altijd mailen. Ik beantwoord mijn mail elke dag. Door het doorlopen van mijn werkwijze help ik jou om jouw website bovenaan Google te krijgen.

Op zoek naar ondersteuning bij de vindbaarheid van jouw website? Vraag een vrijblijvende SEO scan of offerte aan.

Vrijblijvende SEO scan aanvragenVrijblijvende offerte aanvragen

Waarom een SEO specialist in Groningen?

Meetbaar

SEO in Groningen is goed meetbaar, je kunt dus alles bijhouden. Met duidelijke rapportages iedere maand zorg ik voor heldere evaluatiemomenten. Tijdens deze momenten is het mogelijk om de strategie, waar nodig, aan te passen.

Geen kosten per klik

Je hebt geen kosten per klik. Met het steeds duurder wordende Google Ads, is SEO een oplossing waar je baat bij hebt. Met SEO betaal je niets voor de organische bezoekers. Dit maakt dat SEO, zeker op de lange termijn goedkoper uitvalt.

Omnichannel

SEO versterkt je andere marketingmiddelen. Een duidelijke omnichannel marketingstrategie met SEO als fundering is de basis voor een goede vindbaarheid. Dit zorgt, ook op de lange termijn, voor relevante bezoekers naar de website die daadwerkelijk converteren.

Relevante bezoekers

SEO in Groningen zorgt ervoor dat bezoekers jouw website als eerste zien. Met vastgoed op zoekresultatenpagina’s die relevant zijn worden bezoekers naar de website verkregen. Dit zorgt voor een verhoogde naamsbekendheid, conversie en omzet.

Op zoek naar hulp bij de vindbaarheid in de zoekmachines? Laat je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Aan de slag met SEO Groningen

Kortom; doordat jouw website als eerste verschijnt in een zoekmachine, zullen mensen eerder geneigd zijn om op jouw website te klikken dan op een website die op pagina drie staat. Dit betekent dat je meer bezoekers hebt en dus ook meer omzet.

Nu kunnen we beginnen met SEO in Groningen. Allereerst zullen we contact met elkaar opnemen en een aantal details bespreken over internetstrategieën, de staat van de website en wat er werkt of juist niet werkt. Hierdoor krijg ik een helder beeld van de situatie en kan ik een plan opstellen voor jouw bedrijf. Je kunt mij bereiken op +31 6 23 96 99 57 of ralf@ralfvanveen.com.

Waar let je op bij het inhuren van een SEO specialist?

Google heeft een video gemaakt over het inhuren van een SEO specialist. De markt van de zoekmachine optimalisatie is ondoorzichtig en er zitten veel “rotte appels” tussen. Dit maakt dat het erg lastig is voor bedrijven om een gedegen SEO specialist te vinden.

deze video neemt je mee in de manier waarop Google een SEO specialist uitzoekt. Daarnaast geven ze tips waaraan je een kwalitatief hoogwaardige SEO’er kunt herkennen.

Contact