SEO Specialist Enschede

5 jaar ervaring

Met meer dan 5 jaar ervaring binnen SEO tackle ik ieder SEO-gerelateerd vraagstuk efficiënt.

Transparante & duurzame werkwijze

Per fase leg ik uit waar ik aan werk en waarom ik dit doe. Mijn duurzame werkwijze zorgt voor een langdurig resultaat.

Geen vast contract

Ik werk als SEO specialist zonder vast contract. Ik bewijs mijn waarde iedere maand opnieuw.

SEO specialist Enschede

Wil je beter vindbaar zijn door middel van SEO Enschede? Je bent bij mij aan het juiste adres. Door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO) zorg ik ervoor dat jouw bedrijf beter vindbaar wordt binnen Google en de andere zoekmachines.
Tijdens mijn SEO-gerelateerde werkzaamheden ga ik op een transparante en duurzame manier te werk. Mijn doelstelling is tijdens mijn werkzaamheden om een duurzaam resultaat neer te zetten. Hiermee kan de continuïteit van de onderneming worden gewaarborgd.

Meer over mij kun je hier vinden.


Een goed uitgevoerde SEO strategie zorgt voor een langdurig resultaat in de zoekmachines. Deze posities zorgen voor relevante bezoekers die zich relatief ver in de Customer Journey bevinden.

Ik houd me al jaren fulltime bezig als freelance SEO specialist. Deze specialisatie maakt dat ik bij ieder onderdeel van dit vakgebied ondersteuning kan bieden.


Het is belangrijk om bovenstaande onderdelen in een complete SEO strategie te gieten. Deze SEO strategie zorgt ervoor dat de uitgevoerde onderdelen elkaar onderling complementeren. Een allesomvattende SEO strategie stel ik per website persoonlijk op. Er is geen universele strategie dat compleet aansluit met iedere branche, website en bedrijf.

Met meer dan 5 jaar ervaring binnen het vakgebied SEO kan ik alles uit handen nemen:

SEO content

De SEO-content is de fundering van een goede vindbaarheid. SEO-content dient te worden geschreven voor de bezoeker van de website, niet alleen voor Google. Goed geformuleerde content zorgt voor een gebruikersvriendelijke website (waar Google ook weer van houdt).
Met het schrijven van SEO-content is het belangrijk om te weten waarover de website moet worden geschreven. Dit wordt ontdekt door een zoekwoordonderzoek. De uitkomsten van dit zoekwoordonderzoek verteld op welke plaatsen welke content dient te staan.

Technische SEO

Een voorwaarde voor succes in Google is een technisch in orde website. De technische SEO Enschede is kan variëren van complete website migraties tot het optimaliseren van de websitesnelheid voor bepaalde landingspagina’s.
De meeste onderdelen van technische SEO hebben raakvlakken met de gebruikersvriendelijkheid van de website. Dit maakt voor een 1 + 1 = 3 effect waarmee niet alleen de SEO Enschede wordt verbeterd, ook de conversie gaat omhoog.

Verhogen van de autoriteit

De online autoriteit van de website is een officiële factor vanuit Google om hogerop in de zoekmachines te komen. Dit wordt bewerkstelligd door off-page SEO rondom de website uit te voeren. Off-page SEO signalen zijn alle signalen die van buiten de website komen.

Ik verhoog de (online) autoriteit van de website binnen de richtlijnen van Google. Ik verbeter de autoriteit op een duurzame en natuurlijke manier. Dit zorgt voor meer relevante bezoekers, verbeterde posities en een verhoogde naamsbekendheid.

Een greep uit mijn portfolio als SEO specialist

Op zoek naar hulp bij de vindbaarheid in de zoekmachines? Laat je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Wie ben ik?

Ik ben een allround freelance SEO specialist werkzaam voor klanten van allerlei formaten uit verschillende branches. Ik richt mij op alle facetten van zoekmachine optimalisatie waaronder technische SEO, SEO content en linkbuilding.

PortfolioOver mijTarieven

Op zoek naar ondersteuning bij de vindbaarheid van jouw website? Vraag een vrijblijvende SEO scan of offerte aan.

Vrijblijvende SEO scan aanvragenVrijblijvende offerte aanvragen

Mijn tarief als SEO specialist Enschede

Ik werk met een vast uurtarief van € 75,- per uur (excl. BTW) voor mijn SEO-werkzaamheden. Ik neem tijdens mijn werk voor mijn klanten geen onaangekondigde belletjes aan. Ik maak voor het beantwoorden van deze belletjes door de dag heen ruimte. Hierdoor kan ik garanderen dat een klant, wanneer deze mij voor een uur inhuurt, ook echt een uur geconcentreerd werk krijgt.

Door deze vaste momenten kan ik in contact blijven met klanten. Daarnaast ben ik goed per mail bereikbaar waardoor ik alle vragen snel kan beantwoorden. Goed contact tijdens het SEO traject rondom Enschede is belangrijk om het maximale hieruit te halen.

Voor wie is SEO Enschede
SEO Enschede is voor de bedrijven die meer willen halen uit de online vindbaarheid van de website. Zoekmachine optimalisatie zorgt voor meer klikken, bezoekers en uiteindelijk een verhoogde conversie. Ik werk op het moment voor een breed scala aan klanten.

Dit varieert van lokale MKB of MKB+ bedrijven tot landelijk opererende bedrijven of internationale e-commerce websites. De variatie is enorm en ieder project is verschillend. Door mijn specialisatie in het vakgebied SEO weet ik het fijne van veel verschillende branches en (online) doelstellingen.

Ik help graag bij jouw vraagstukken in de zoekmachines. Van de consulterende kant tot de daadwerkelijk implementatie van de strategie. Ik kan alle onderdelen van SEO uit handen nemen en een gelijkwaardig sparringpartner vormen voor ideeën rondom de zoekmachines.

SEO Enschede en Ralf
Ik houd me fulltime bezig met SEO. Ik verzorg alles dat te maken heeft met de organische vindbaarheid. Ben jij op zoek naar een SEO specialist Enschede? Dan ben je aan het juiste adres! Ik help je graag verder met de SEO voor jouw bedrijf. Ik houd me bezig met SEO in Enschede en omstreken.

Ik verzorg SEO voor landelijk opererende bedrijven, internationale bedrijven of lokale bedrijven (bijvoorbeeld regio Enschede). Dit houdt in dat ik je graag verder help met SEO-werkzaamheden waar je zelf niet uit komt. Tijdens mijn SEO-werkzaamheden houd ik deze zo overzichtelijk mogelijk. Dit doe ik door voorafgaand een gedetailleerde planning door te sturen. Zo weten we vooraf welke werkzaamheden in welke periode plaatsvinden. Op deze manier kunnen we het effect van de verschillende werkzaamheden continue blijven toetsen.

Op zoek naar ondersteuning bij de vindbaarheid van jouw website? Vraag een vrijblijvende SEO scan of offerte aan.

Vrijblijvende SEO scan aanvragenVrijblijvende offerte aanvragen

Waarom een SEO specialist Enschede?

Meetbaar

Het is meetbaar en daarom kun je goed bijhouden wat SEO in Enschede doet. Met duidelijke maandelijkse rapportages en evaluatiemomenten weet je precies waar je aan toe bent.

Geen kosten per klik

Geen kosten per klik. In tegenstelling tot de steeds duurder wordende kosten per klik van Google Ads, blijven organische bezoekers gratis. Op de lange termijn worden veel kosten bespaard door de focus te leggen op de organische kant van de zoekmachines.

Omnichannel

SEO in Enschede versterkt andere marketingmiddelen op je website. Met een duidelijke omnichannel marketingstrategie wordt een 1 + 1 = 3 effect gecreëerd. Een goede fundering voor deze strategieën is in de meeste gevallen SEO.

Relevante bezoekers

SEO in Enschede zorgt ervoor dat bezoekers jouw website als eerste zien. Met mijn duurzame manier van werken zorgen we voor langdurige resultaten in de zoekmachines.

Op zoek naar hulp bij de vindbaarheid in de zoekmachines? Laat je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Aan de slag met een SEO specialist Enschede

Voor jouw SEO-specialist in Enschede hoef je niet langer te zoeken. Ik kom graag in contact om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Tijdens deze eerste fase kijken we naar details over internetstrategieën, de staat van de website en wat er wel of juist niet werkt.

Door dit duidelijk te krijgen, kunnen we samen streven naar optimale zoekresultaten. Bellen kan naar +31 6 23 96 99 57, of mailen naar ralf@ralfvanveen.com.

Waar let je op bij het inhuren van een SEO specialist?

Google heeft een video gemaakt over het inhuren van een SEO specialist. De markt van de zoekmachine optimalisatie is ondoorzichtig en er zitten veel “rotte appels” tussen. Dit maakt dat het erg lastig is voor bedrijven om een gedegen SEO specialist te vinden.

deze video neemt je mee in de manier waarop Google een SEO specialist uitzoekt. Daarnaast geven ze tips waaraan je een kwalitatief hoogwaardige SEO’er kunt herkennen.

Contact