SEO Specialist Breda

7 jaar ervaring

Met meer dan 7 jaar ervaring binnen SEO tackle ik ieder SEO-gerelateerd vraagstuk efficiënt.

Transparante & duurzame werkwijze

Per fase leg ik uit waar ik aan werk en waarom ik dit doe. Mijn duurzame werkwijze zorgt voor een langdurig resultaat.

Geen vast contract

Ik werk als SEO specialist zonder vast contract. Ik bewijs mijn waarde iedere maand opnieuw.

SEO specialist Breda

Ben je een bedrijf werkzaam in de regio Breda en op zoek naar een SEO specialist? Dan help ik je graag. Ik werk als SEO specialist landelijk voor bedrijven uit verschillende branches en van verschillende formaten. Met een transparante en duurzame werkwijze zorg ik voor langdurige resultaten in de zoekmachines.

Meer over mij kun je hier vinden.

De interne cohesie van deze elementen is wat een SEO strategie succesvol maakt. Deze cohesie wordt bewerkstelligd door vooraf een gepersonaliseerde strategie te maken.

Met meer dan 7 jaar ervaring binnen SEO heb ik projecten van verschillende formaten meegemaakt. Hierdoor kan ik snel en adequaat reageren op vraagstukken van ieder formaat. Ik bied alle onderdelen van SEO aan waaronder:

SEO content

Wanneer het aankomt op de SEO-content voor een website kan ik alles aanbieden. Van de strategie tot het erin zetten van de teksten.
Het bepalen van de onderwerpen van deze teksten doe ik door middel van een gericht zoekwoordonderzoek. De uitkomst van dit zoekwoordonderzoek zijn zoekwoorden waarop veel wordt gezocht en tegelijkertijd relatief weinig concurrentie zit.
Deze zoekwoorden koppelen we met landingspagina’s die we invullen met de SEO-content. Deze landingspagina’s optimaliseren we voor de zoekmachines zodat deze goed vindbaar zijn op de juiste zoekwoorden.

Technische SEO

De technische SEO is het onderdeel van SEO met de meeste variatie. Hierdoor is het relatief onoverzichtelijk, dit maakt dat dit onderdeel voor de meeste SEO specialisten het moeilijkst is.
Ik bied alle facetten van de technische SEO aan. Van de consulterende tot de uitvoerende kant. Van het begeleiden van website migraties tot het versnellen van een e-commerce website. De technische elementen hebben vaak raakvlakken met de gebruikersvriendelijkheid van de website. Hierdoor wordt niet alleen de vindbaarheid verbeterd, ook de gebruikersvriendelijkheid (en dus conversie) wordt verhoogd.

Verhogen van de autoriteit

Ik verhoog de autoriteit van de website binnen de richtlijnen van Google. Met white hat linkbuilding ga ik op zoek naar relevante websites die een link plaatsen naar jouw website. Hierdoor wordt de autoriteit, naamsbekendheid en uiteindelijk de vindbaarheid verbeterd.
De autoriteit verhoog ik in eerste instantie met de intentie om de naamsbekendheid te verbeteren. Daarna volgt het resultaat binnen Google (en de andere zoekmachines). 

seo breda
seo breda
seo breda
seo breda
seo breda
seo breda
seo breda
seo breda
seo breda
seo specialist breda
seo specialist breda
seo specialist breda
seo specialist breda
seo specialist breda
seo specialist breda
seo specialist breda
seo specialist breda
seo specialist breda

Op zoek naar hulp bij de vindbaarheid in de zoekmachines? Laat je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Wie ben ik?

Ik ben een allround freelance SEO specialist werkzaam voor klanten van allerlei formaten uit verschillende branches. Ik richt mij op alle facetten van zoekmachine optimalisatie waaronder technische SEO, SEO content en linkbuilding.

PortfolioOver mijTarieven

Op zoek naar ondersteuning bij de vindbaarheid van jouw website? Vraag een vrijblijvende SEO scan of offerte aan.

Vrijblijvende SEO scan aanvragenVrijblijvende offerte aanvragen

Mijn tarief als SEO specialist Breda

Voor mijn SEO-gerelateerde werkzaamheden werk ik met een vast uurtarief van € 75,-. Tijdens deze declareerbare uren neem ik zo min mogelijk onaangekondigde belletjes aan. Hierdoor krijgt de klant, wanneer deze mij inhuurt, daadwerkelijk een uur geconcentreerd werk van mij.

Door deze vaste momenten kan ik in contact blijven met klanten. Daarnaast ben ik goed per mail bereikbaar waardoor ik alle vragen snel kan beantwoorden.

Voor wie is SEO Breda
SEO Breda bied ik voor bedrijven uit alle branches opererend in verschillende regio’s aan. De variatie in deze bedrijven is enorm. Het kan zijn dat een bedrijf landelijk opereert en meerdere panden heeft. Ik werk daarnaast voor regionale bedrijven, MKB of MKB+.

Wanneer je op zoek bent naar een SEO specialist die het gehele SEO proces uit kan nemen help ik je graag. Het komt tevens voor dat de bovenstaande doelgroep een gedeelte van het SEO proces uitbesteedt. Dit kan ook bij mij. Zo houd ik mij regelmatig bezig met specifieke opdrachten gerelateerd aan de technische SEO, SEO content of linkbuilding.
Weet je nog niet waar je precies naar op zoek bent? Dan is een belletje de snelste manier om hierachter te komen. Met een aantal vragen kom ik vaak snel achter de doelstelling en hoeveel uur ik hiervoor nodig heb. Zo kan ik snel een gerichte prijsopgave doen en kunnen we samen de opdracht in kaart brengen.

SEO Breda en Ralf
SEO Breda en Ralf betekent het hogerop komen in de zoekmachines (zoals Google). Ik help je graag bij het verwezenlijken van je ambities binnen de zoekmachines. Met een getoetste werkwijze en werkend met gepersonaliseerde strategieën help ik verschillende bedrijven duurzaam succes te bereiken.

Ik vind het belangrijk om goed in contact te blijven, dus als je iets wil weten of vragen hebt kun je mij altijd mailen. Mijn mail beantwoord ik elke dag. Door de SEO-werkzaamheden uit handen te nemen kun jij weer doen wat je het liefste doet binnen je bedrijf. Ik ben doordeweeks goed telefonisch bereikbaar. Voor al mijn klanten sta ik 5 dagen per week klaar om de SEO-gerelateerde vragen te beantwoorden.

Op zoek naar ondersteuning bij de vindbaarheid van jouw website? Vraag een vrijblijvende SEO scan of offerte aan.

Vrijblijvende SEO scan aanvragenVrijblijvende offerte aanvragen

Waarom een SEO specialist in Breda?

Meetbaar

Zicht op de stijgende lijn doordat SEO goed meetbaar is. Met duidelijke maandelijkse rapportages kunnen we goed in kaart brengen wat wel en wat juist niet werkt. Zo kunnen we de SEO strategie tijdig aanpassen waar nodig.

Geen kosten per klik

Geen kosten per klik. Google Ads wordt steeds duurder en vaak leveren de advertenties minder rendement dan organische posities op. De investering in SEO is in de meeste gevallen een stuk lager dan een investering in Google Ads.

Omnichannel

Het versterkt je andere marketingmiddelen. Maak je gebruik van een omnichannel marketingstrategie? Dan is SEO één van de sterkste bouwblokken om deze marketingstrategie te faciliteren en onderhouden.

Relevante bezoekers

SEO in Breda zorgt ervoor dat bezoekers jouw website als eerste zien. Met het SEO traject dat ik aanbied gaan we op zoek naar manieren om zoveel mogelijk vastgoed te verkrijgen op de zoekresultatenpagina. Belangrijk is om hogerop te komen voor zoekwoorden die echt relevant aan het bedrijf zijn.

Op zoek naar hulp bij de vindbaarheid in de zoekmachines? Laat je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Aan de slag met een SEO specialist in Breda

Onderzoek heeft aangetoond dat, wanneer een bedrijf op een zoekwoord zakt van positie 2 naar 8, dit 42% minder bezoekers oplevert. Hogere posities zorgen voor hogere doorklikpercentages, conversies en uiteindelijk omzet.
Dit kan worden bereikt met een duidelijke SEO-strategie die adequaat wordt uitgevoerd.

Nu is het tijd om aan de slag te gaan met SEO in Breda! We beginnen bij de eerste fase; contact. We bespreken details over je bedrijf wat de marketing en website betreft. Wat deed het goed in het verleden? Wat deed het minder goed? Welke internetstrategieën worden er gebruikt en wat is de staat van de website?

Door dit te bespreken kan ik een helder plan opstellen en kunnen we samen zorgen voor optimale zoekresultaten. Graag mailen op ralf@ralfvanveen.com. Bellen kan op +31 6 23 96 99 57.

Waar let je op bij het inhuren van een SEO specialist Breda?

Google heeft een video gemaakt over het inhuren van een SEO specialist. De markt van de zoekmachine optimalisatie is ondoorzichtig en er zitten veel “rotte appels” tussen. Dit maakt dat het erg lastig is voor bedrijven om een gedegen SEO specialist te vinden.

deze video neemt je mee in de manier waarop Google een SEO specialist uitzoekt. Daarnaast geven ze tips waaraan je een kwalitatief hoogwaardige SEO’er kunt herkennen.

Contact

Veelgestelde vragen

Wat is een SEO specialist?
Een SEO specialist is iemand die ervoor zorgt dat een website organisch hogerop komt in zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. Het doel hiervan is het verhogen van het aantal organische bezoekers en daarbij de omzet die door de website wordt gegenereerd.
Wat is het verschil tussen SEO en SEA?
Met SEO kom je organisch hogerop in Google. Het voordeel hiervan is dat met SEO het resultaat langdurig is en je niet per klik hoeft te betalen. Met SEA betaal je voor iedere klik naar de website maar sta je wel direct bovenaan. Vaak zijn de bezoekers die op een organisch resultaat (SEO) klikken van hogere kwaliteit dan de bezoekers die door een advertentie (SEA) binnenkomen.
Waarom SEO?
Meer dan 90% van alle Nederlanders begint zijn of haar zoektocht naar een bedrijf in de zoekmachines. Wanneer je op dit moment aanwezig bent kun je kwalitatieve bezoekers naar je website verkrijgen. In de praktijk ligt de conversieratio van organische bezoekers hoger dan die van bezoekers uit advertenties. Het voordeel is dat de zoeker al een bepaalde mate van interesse in het bedrijf toont door naar een relevant onderwerp binnen Google te zoeken.
Wat levert SEO op?
SEO levert een hoger aantal relevante bezoekers uit de zoekmachines op. De waarde van SEO wordt vaak berekend door de volgende formule: conversieratio X CTR X zoekvolume X prijs van je product/dienst. Daarnaast zorgt een goede SEO specialist voor een hogere websitesnelheid en toegankelijkheid van een website. Dit levert niet alleen een betere vindbaarheid op, ook de conversie wordt hierdoor gestimuleerd.