Samenwerking met Suppdog

Suppdog, een innovatieve aanbieder van voedingssupplementen, heeft de markt veroverd met hun unieke producten en benadering van gezondheid en welzijn. Sinds april 2023 heb ik het genoegen om samen te werken met dit dynamische bedrijf, waarbij we ons richten op het versterken van hun online aanwezigheid via een uitgebreid SEO-traject.

De communicatie met Suppdog is vlot en ik werk fijn samen met meerdere contactpersonen. Voor veel van mijn trajecten zie ik dit als een grote pré voor het bereiken van snel en goed resultaat.

Samenweking met Suppdog
1000%+

Een toename in organisch verkeer

400+

Zoektermen organisch in de top-10

700%+

Een toename van de omzet uit SEO

Het begin van de samenwerking

De samenwerking met Suppdog begon in april 2023. Na een grondige analyse van hun huidige online aanwezigheid en een diepgaand marktonderzoek, hebben we een maandelijks SEO-traject opgezet dat zich richt op alle facetten van SEO: content, technische SEO en linkbuilding.

Wat heb ik voor Suppdog gedaan?

Voor Suppdog ben ik aan de slag gegaan met een volledige SEO-strategie, opgesteld voor een relatief nieuwe website om snel resultaat te verkrijgen.

  • Content: Ontwikkeling en uitvoering van een contentstrategie, waarbij kwalitatieve content wordt gecreëerd die aansluit bij de behoeften en vragen van hun doelgroep.
  • Technische SEO: Implementatie van een technische SEO-strategie, gebaseerd op een uitgebreide analyse, om de website-ervaring voor gebruikers en zoekmachines te optimaliseren.
  • Linkbuilding: Maandelijkse acquisitie van hoogwaardige backlinks om de autoriteit van de website te versterken.

Wat was het resultaat van de inspanningen?

De resultaten van onze samenwerking zijn indrukwekkend en onderstrepen het belang van een geïntegreerde SEO-aanpak (op het gebied van content, techniek én linkbuilding).

Cases | Suppdog

Suppdog aan het woord

Cases | Suppdog

“We groeien lekker hard qua SEO. Elke maand een stukje beter en het actieplan is duidelijk.”

Rik Koopman
Eigenaar van Suppdog