Samenwerking met Huissteden

Huissteden is een specialist op het gebied van naaimachines, lockmachines en borduurmachines. De doelstelling van de website is het genereren van conversies en meer bezoeken in de fysieke winkel genereren.

Samenweking met Huissteden
150%

Een toename van meer dan 150% in organisch verkeer.

#2

#2 positie voor het belangrijkste zoekwoord.

215%

Een toename van 215% in het aantal vertoningen.

Het begin van de samenwerking

Een klant van mij heeft mij als de SEO-specialist geïntroduceerd bij Stefan Huissteden (eigenaar van Huissteden). De klik was er al in het eerste gesprek en snel daarna gingen we aan de slag met het traject.

Stefan had een duidelijk vraagstuk, meer relevante organische bezoekers naar de website en meer conversies. Helder verhaal waarbij ik graag help.

Wat heb ik voor Huissteden gedaan?

Voor Huissteden ben ik aan de slag gegaan met een volledig traject. Samen met de websitebouwer werk ik aan de technische kant. Samen met de contentschrijver werk ik aan de content en zelf doe ik alles op het gebied van linkbuilding (conform de SEO-strategie die ik heb opgesteld).

Zoekwoordonderzoek

Een volledig zoekwoordonderzoek met passende contentstrategie. Deze contentstrategie wordt verspreid over een langdurige periode uitgevoerd. Per maand is de richting van het traject bepaald.

Website Analyse

Een technische website analyse en begeleiding bij de implementatie hiervan. Op basis van de analyse is een strategie opgesteld. Componenten van deze strategie worden maandelijks doorgevoerd in de website.

Linkbuilding

Een volledig linkbuilding traject. Als de symbolische motor van het traject voer ik een volledig linkbuilding traject uit waarmee de autoriteit van de website verbetert.

Wat was het resultaat van de inspanningen?

Huissteden was nog niet goed vindbaar in Google. Met een #10 positie op het belangrijkste zoekwoord, “naaimachine”, was er werk aan de winkel. Binnen een aantal maanden tijd hebben we van deze #10 positie een #2 positie gemaakt.

Het organisch verkeer is toegenomen met 150% waarbij niet alleen de kwantiteit is verbeterd. Ook de kwaliteit van het verkeer en de conversie op de website is toegenomen.

Huissteden - Resultaat van den inspanningen

Huissteden aan het woord

Cases | Huissteden

“Al weer even klant bij Ralf van Veen. Super service altijd bereikbaar en snelle reactie. Onze voorkeurspartner als het om online marketing gaat. Top bedrijf!”

Stefan Huissteden
Eigenaar bij Huissteden