Samenwerking met Customer Success

Customer Succes is een innovatief tech bedrijf dat zich richt op de klantenservice van grote bedrijven in Nederland en de bereikbaarheid hiervan. Mijn contactpersoon bij het bedrijf is Ruben, waarmee ik ook heb samengewerkt aan het project voor StartSelect.

Samenweking met Customer Success
350+

350+ zoekwoorden in de top-10

125%

Binnen 4 maanden 50+ organische bezoekers per dag

#3

Top-3 posities voor de 5 belangrijkste zoekwoorden

Het begin van de samenwerking

Ruben nam begin 2021 contact met mij op over het traject voor Customer Succes. Samen met Ruben en de eigenaren van het bedrijf hebben we een strategie voor de zoekmachine optimalisatie opgesteld. De website wordt verbeterd op het gebied van technische SEO, content én linkbuilding. De website was net gemaakt. We begonnen vanaf 0, ook voor Google.

Wat heb ik voor Customer Success gedaan?

Ik ben aan de slag gegaan met een maandelijks SEO-traject waarbij linkbuilding en content centraal staan. Vanaf het begin van het traject richten we ons op goede content en een verbeterde autoriteit van de website.

Website Analyse

Een volledige technische website analyse en de uitwerking hiervan. De technische website analyse is samen met de websitebouwer geïmplementeerd in de website.

SEO-content

Een volledige contentstrategie opgesteld. In overleg met de klanten is deze door mij uitgewerkt waarmee we een verbeterslag hebben doorgevoerd op de website wanneer het aankomt op de kwantiteit én kwaliteit van de content.

Linkbuilding

Maandelijkse linkbuilding waarbij het verbeteren van de autoriteit centraal staat.

Wat was het resultaat van de inspanningen?

Met dit traject zijn we begonnen met een nieuwe website, met 0 organisch verkeer. Na een traject van 8 maanden zaten we op meer dan 350 zoekwoorden in de top-10 waarbij we op de meest relevante zoekwoorden in de top-3 staan.

Customer Success - Resultaat van de inspanningen

Customer Success aan het woord

Cases | Customer Success

“Ik heb inmiddels bij twee van mijn werkgevers samengewerkt met Ralf (en zijn team). Ik heb dit altijd als zeer prettig ervaren en daarbij zijn de resultaten altijd super geweest. Ik hoop nog lang samen te mogen werken met Ralf.”

Ruben van de Meulenreek
Marketing manager bij Customer Succes