Zephyr

Je content managen kan met verschillende tools, platformen en software. Bijvoorbeeld met Zephyr. Dit is een CMS, een content management systeem, dat is gegroeid vanuit ervaring. Met Zephyr manage je je content op een zeer toegankelijke manier. Alleen agencies kunnen met Zephyr werken. Bedrijven dus niet. 

Wat is Zephyr?

Deze cloud-based CMS is gegroeid uit frustratie en ervaring. De oprichters hebben voor de start van Zephyr met verschillende sites en content management systemen gewerkt waar ze niet geheel enthousiast over waren. Met Zephyr willen zij alleen de goede aspecten van een CMS inzetten voor hun dienst.

Call to action - SEO-specialist-SEO-bureau

Oók #1 in Google voor je belangrijkste zoekwoorden?

Vul het formulier in en ik neem binnen één werkdag contact met je op.

Features en unieke eigenschappen van Zephyr

Zephyr onderscheidt zich met authenticiteit en snelheid. Ze verkopen geen sterke verhalen, maar het verhaal dat hen heeft gebracht waar ze nu zijn en waar ze voor staan. Daarnaast is Zephyr sneller dan de meeste content management systemen. Dit realiseren zij door de infrastructuur van microservices. Eén van de features die hoort bij Zephyr is een goede beveiliging. Met een gedistribueerd systeem van servers voorkomt Zephyr dat je afgerekend wordt op de populariteit van je site. Zephyr is relatief nieuw en biedt support direct vanuit de oprichters. Dat maakt de support feature van dit CMS uniek en vooral heel waardevol. Er komen geen via-via praktijken bij kijken.  

Zephyr _ Begrippenlijst

Impact op de SEO

Eén van de USP’s van Zephyr is de snelheid die ze bieden voor je site. Dat is van belang voor je SEO. Snellere websites krijgen namelijk een hogere positie op de lijst van zoekresultaten in zoekmachines. In de basis gaat Zephyr natuurlijk over de content van je site. Maar de snelheid van je content die je realiseert met Zephyr beïnvloedt je SEO. En dat gaat op een positieve manier. Een snelle website is een betere positie. 

Ons advies

Er zijn meerdere manieren om je content te managen. Iedere aanbieder heeft andere unieke eigenschappen. Het verschilt per bedrijf welk CMS het meest toepasselijk en geschikt is. Als snelheid en support belangrijk zijn voor jou, dan is Zephyr een goede keuze voor een CMS. 

Laatst geupdate op 15 september 2021

Veelgestelde vragen

Wat is Zephyr?

Zephyr is een cloud-based CMS. De features en unieke eigenschappen die zephyr heeft onderscheiden zich in authenticiteit en snelheid. Dit systeem is sneller dan alle andere management systemen. Een van de features die zephyr heeft is een goede beveiliging. De support feature van dit CMS is uniek en zeer waardevol.

Wat is de impact van Zephyr op SEO?

Zephyr bied jou snelheid voor je website. Dat is voor je SEO van groot belang. Heeft jouw website genoeg snelheid zal dat jou een hogere positie geven. Je SEO word beïnvloed door de snelheid van je content die je realiseert met zephyr. Een snelle website geeft je een betere positie.

Voor wie hebben wij dit artikel over zephyr geschreven?

Het artikel over zephyr hebben wij geschreven voor iedere ondernemer, website eigenaar en geïnteresseerde. Als Up zorgen wij ervoor dat SEO tastbaar en toegankelijk wordt. Onze blogs zijn om deze reden voor iedereen op toegankelijke wijze geschreven.

Om zoekmachine optimalisatie te perfectioneren, is het van groot belang dat de basiskennis van SEO sterk is. Het is immers het fundament van ieder SEO-traject. Of je er nu voor kiest om zelf aan de slag te gaan, of om samen te werken met een SEO-bureau.

SEO in een notendop:

  • Linkbuilding: dit element zorgt voor verwijzingen van andere websites naar die van jou. Het is de kunst om kwalitatieve links te verkrijgen. Links geven namelijk SEO-juice door. Een slechte link kan een hoop veroorzaken. Daarom is het van belang om de kwaliteit van links te waarborgen.
  • Techniek: een snelle en veilige website draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid van een website. En laat dat nu een grote factor zijn van Google.
  • Content: kwalitatieve en relevante content trekt relevante bezoekers aan. Relevante bezoekers zijn tevens converterende bezoekers. Iedere website moet content optimaliseren.

Het is niet alleen belangrijk om de basis te begrijpen wanneer je zelf aan de slag gaat met SEO, maar ook wanneer je kiest voor het uitbesteden hiervan. Tijdens het kiezen van een SEO consultant bezit je al voorkennis. Zo verspil je geen tijd aan het zoeken naar een goede match. Jij weet immers waar je naar op zoek bent. Gebruik ons artikel over zephyr in je voordeel en verbreed je kennis over zoekmachine optimalisatie.

Waarom schrijven wij over begrippen zoals zephyr?

Wij schrijven over begrippen als zephyr om de meest recente kennis omtrent zoekmachine optimalisatie te verspreiden. Zoekmachine optimalisatie bestaat uit het optimaliseren van linkbuilding, content en techniek. Het doel hiervan is om relevante bezoekers te genereren. Relevante bezoekers genereren namelijk meer omzet.

Met 8+ jaar ervaring met SEO delen wij graag onze kennis met anderen. Het doel van Up is om SEO op het hoogste niveau aan te bieden. Daarnaast hebben wij het onze missie gemaakt om zoekmachine optimalisatie tastbaar te maken voor iedere ondernemer.

Wanneer wij samenwerken met bedrijven, vinden wij het belangrijk dat zij meedenken. Zo wordt SEO tastbaar. Onze klanten moeten zo zelfstandig mogelijk worden. Vaak lezen zij onze artikelen uit de kennisbank.

zephyr is een onderdeel van techniek, linkbuilding of techniek. Ieder van deze elementen verbeter je met SEO. Content omvat het schrijven van relevante en kwalitatieve teksten. Je schrijft voor de bezoeker, niét voor Google. Aan de andere kant, optimaliseer je de techniek wél voor Google.

De uiteindelijke ranking van zoekresultaten bepaalt Google. Tijdens SEO volg je hierom de richtlijnen van Google. Een website wordt op honderden factoren gescand. Iedere factor draagt bij aan de uiteindelijke positie van een website binnen de zoekresultaten. Lees meer over zephyr in onze kennisbank en zorg dat jouw website zo hoog mogelijk in Google komt.

We hebben veel begrippen geschreven zoals zephyr, maar we hebben ook een aantal grote landingspagina’s geschreven:

Hoe bespreken we het begrip zephyr in dit artikel?

Ieder artikel begint met de definitie van zephyr. Hierna volgt een voorbeeld of extra inhoudelijke informatie. Vervolgens bespreken wij de impact van zephyr op SEO. Afsluitend geven wij ons advies betreffende zephyr.

Het voorbeeld dat wij geven van zephyr , geeft je een beeld van hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Het is belangrijk om te weten of het impact heeft op SEO. Zo ja, dan leggen wij uit op welke manier en hoe je dit verwerkt in je SEO-strategie.

Wij kiezen voor deze structuur om zo goed mogelijk onze expertise over te dragen. Ga je zelf aan de slag met SEO? Of werk je samen met een SEO-bureau? In beide gevallen komt kennis over zephyr van pas.

Freelance SEO specialist

Geschreven door Ralf van Veen.
SEO-specialist en eigenaar van een SEO-bureau.

Over mij

Samenwerken met
een SEO-specialist?

SEO-specialist SEO-specialist

Ontdek meer over
zoekmachine optimalisatie

Op eigen tempo een
SEO-cursus volgen?

SEO-cursus SEO-cursus

Alle begrippen

2 3 4 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z