Zephyr

Je content managen kan met verschillende tools, platformen en software. Bijvoorbeeld met Zephyr. Dit is een CMS, een content management systeem, dat is gegroeid vanuit ervaring. Met Zephyr manage je je content op een zeer toegankelijke manier. Alleen agencies kunnen met Zephyr werken. Bedrijven dus niet. 

Wat is Zephyr?

Deze cloud-based CMS is gegroeid uit frustratie en ervaring. De oprichters hebben voor de start van Zephyr met verschillende sites en content management systemen gewerkt waar ze niet geheel enthousiast over waren. Met Zephyr willen zij alleen de goede aspecten van een CMS inzetten voor hun dienst.

Call to action - SEO-specialist-SEO-bureau

Oók #1 in Google voor je belangrijkste zoekwoorden?

Vul het formulier in en ik neem binnen één werkdag contact met je op.

Features en unieke eigenschappen van Zephyr

Zephyr onderscheidt zich met authenticiteit en snelheid. Ze verkopen geen sterke verhalen, maar het verhaal dat hen heeft gebracht waar ze nu zijn en waar ze voor staan. Daarnaast is Zephyr sneller dan de meeste content management systemen. Dit realiseren zij door de infrastructuur van microservices. Eén van de features die hoort bij Zephyr is een goede beveiliging. Met een gedistribueerd systeem van servers voorkomt Zephyr dat je afgerekend wordt op de populariteit van je site. Zephyr is relatief nieuw en biedt support direct vanuit de oprichters. Dat maakt de support feature van dit CMS uniek en vooral heel waardevol. Er komen geen via-via praktijken bij kijken.  

Zephyr _ Begrippenlijst

Impact op de SEO

Eén van de USP’s van Zephyr is de snelheid die ze bieden voor je site. Dat is van belang voor je SEO. Snellere websites krijgen namelijk een hogere positie op de lijst van zoekresultaten in zoekmachines. In de basis gaat Zephyr natuurlijk over de content van je site. Maar de snelheid van je content die je realiseert met Zephyr beïnvloedt je SEO. En dat gaat op een positieve manier. Een snelle website is een betere positie. 

Ons advies

Er zijn meerdere manieren om je content te managen. Iedere aanbieder heeft andere unieke eigenschappen. Het verschilt per bedrijf welk CMS het meest toepasselijk en geschikt is. Als snelheid en support belangrijk zijn voor jou, dan is Zephyr een goede keuze voor een CMS. 

Veelgestelde vragen

Wat is Zephyr?

Zephyr is een cloud-based CMS. De features en unieke eigenschappen die zephyr heeft onderscheiden zich in authenticiteit en snelheid. Dit systeem is sneller dan alle andere management systemen. Een van de features die zephyr heeft is een goede beveiliging. De support feature van dit CMS is uniek en zeer waardevol.

Wat is de impact van Zephyr op SEO?

Zephyr bied jou snelheid voor je website. Dat is voor je SEO van groot belang. Heeft jouw website genoeg snelheid zal dat jou een hogere positie geven. Je SEO word beïnvloed door de snelheid van je content die je realiseert met zephyr. Een snelle website geeft je een betere positie.

Freelance SEO specialist

De laatste update van dit artikel vond plaats op 1 juli 2022. De inhoud van deze pagina is geschreven en goedgekeurd door Ralf van Veen.

Ik werk sinds 8 jaar als zelfstandig SEO-specialist voor bedrijven (in Nederland en het buitenland) die op een duurzame wijze hoger in Google willen komen. In deze periode heb ik A-merken geconsulteerd, grootschalige internationale SEO-campagnes opgezet en wereldwijd opererende development teams gecoacht op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Met deze brede ervaring binnen SEO heb ik de SEO-cursus ontwikkeld en honderden bedrijven op een duurzame en transparante wijze geholpen met een verbeterde vindbaarheid in Google. Hiervoor kun je mijn portfolio, referenties en samenwerkingen raadplegen.

Samenwerken met
een SEO-specialist?

SEO-specialist SEO-specialist

Ontdek meer over
zoekmachine optimalisatie

Op eigen tempo een
SEO-cursus volgen?

SEO-cursus SEO-cursus

Alle begrippen

< 2 3 4 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z