Rectangle

Binnen digitale media zijn veel termen die je online regelmatig terug ziet komen. Onder andere het begrip rectangle is hier een voorbeeld van. Wat is rectangle en welke impact heeft dit op de SEO van een website of pagina? Hier lees je alle relevante informatie over deze term.

Wat is rectangle?

Rectangle is het Engelse woord voor rechthoek; een van de meest voorkomende vormen. Het is daarnaast ook een term dat in de digitale wereld zijn toepassing kent. Rectangle is een belangrijke term bij het uiten van verhoudingen voor beeldschermen op computers, laptops, tablets en smartphones.

Call to action - SEO-specialist-SEO-bureau

Oók #1 in Google voor je belangrijkste zoekwoorden?

Vul het formulier in en ik neem binnen één werkdag contact met je op.

Het nut van een uitgerekt vierkant

Een digitaal scherm is door de jaren heen aangepast op het zicht van de mens. Het is wetenschappelijk bewezen dat het menselijk oog in de breedte meer ziet dan in de hoogte. Dit heeft als gevolg dat schermen hierop zijn aangepast en de vorm van een rechthoek hebben. Er zijn verschillende verhoudingen mogelijk, waaronder 4:3, 16:9 en 21:9. Het is goed mogelijk om hier rekening mee te houden bij het indelen van je website of een pagina. 

De rechthoekige vorm is op meer vlakken populair. Ook bij flyers, visitekaartjes, magazines en boeken is er sprake van een rectangle. 

Rectangle _ Begrippenlijst

De impact van rectangle op SEO

Rectangle heeft zelf geen directe impact op de SEO van een website of pagina. Het is wel belangrijk dat jouw website een juiste weergave heeft op de verschillende schermen. Een website moet goed werken op een laptop, maar ook op een tablet of smartphone. Dit draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid van je website en hiermee indirect ook aan de zoekmachine optimalisatie

Ons advies

We raden aan om je website werkend te laten maken op alle verschillende apparaten. Dit biedt veel duidelijkheid voor de gebruiker; het oogt daarnaast ook een stuk professioneler. Het is goed mogelijk om je website goed te laten werken: een ervaren professional regelt dit voor je. 

Laatst geupdate op 15 september 2021

Veelgestelde vragen

Wat is een Rectangle?

Rectangle is de Engelse vertaling voor rechthoek. Het is ook een belangrijke term die wordt gebruikt bij het uiten van verhoudingen voor beeldschermen, laptops, tablets en mobiele telefoons.

Wat is de impact van Rectangle op SEO?

Rectangle heeft geen directe impact SEO. Waar je wel altijd op moet letten, is dat jouw website op alle verschillende soorten schermen goed wordt weergegeven. Dit zorgt voor een goede gebruikerservaring en draagt zo ook indirect bij aan de SEO voor jouw site.

Voor wie hebben wij dit artikel over rectangle geschreven?

Het artikel over rectangle hebben wij geschreven voor iedere ondernemer, website eigenaar en geïnteresseerde. Als Up zorgen wij ervoor dat SEO tastbaar en toegankelijk wordt. Onze blogs zijn om deze reden voor iedereen op toegankelijke wijze geschreven.

Om zoekmachine optimalisatie te perfectioneren, is het van groot belang dat de basiskennis van SEO sterk is. Het is immers het fundament van ieder SEO-traject. Of je er nu voor kiest om zelf aan de slag te gaan, of om samen te werken met een SEO-bureau.

SEO in een notendop:

  • Linkbuilding: dit element zorgt voor verwijzingen van andere websites naar die van jou. Het is de kunst om kwalitatieve links te verkrijgen. Links geven namelijk SEO-juice door. Een slechte link kan een hoop veroorzaken. Daarom is het van belang om de kwaliteit van links te waarborgen.
  • Techniek: een snelle en veilige website draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid van een website. En laat dat nu een grote factor zijn van Google.
  • Content: kwalitatieve en relevante content trekt relevante bezoekers aan. Relevante bezoekers zijn tevens converterende bezoekers. Iedere website moet content optimaliseren.

Het is niet alleen belangrijk om de basis te begrijpen wanneer je zelf aan de slag gaat met SEO, maar ook wanneer je kiest voor het uitbesteden hiervan. Tijdens het kiezen van een SEO consultant bezit je al voorkennis. Zo verspil je geen tijd aan het zoeken naar een goede match. Jij weet immers waar je naar op zoek bent. Gebruik ons artikel over rectangle in je voordeel en verbreed je kennis over zoekmachine optimalisatie.

Waarom schrijven wij over begrippen zoals rectangle?

Wij schrijven over begrippen als rectangle om de meest recente kennis omtrent zoekmachine optimalisatie te verspreiden. Zoekmachine optimalisatie bestaat uit het optimaliseren van linkbuilding, content en techniek. Het doel hiervan is om relevante bezoekers te genereren. Relevante bezoekers genereren namelijk meer omzet.

Met 8+ jaar ervaring met SEO delen wij graag onze kennis met anderen. Het doel van Up is om SEO op het hoogste niveau aan te bieden. Daarnaast hebben wij het onze missie gemaakt om zoekmachine optimalisatie tastbaar te maken voor iedere ondernemer.

Wanneer wij samenwerken met bedrijven, vinden wij het belangrijk dat zij meedenken. Zo wordt SEO tastbaar. Onze klanten moeten zo zelfstandig mogelijk worden. Vaak lezen zij onze artikelen uit de kennisbank.

rectangle is een onderdeel van techniek, linkbuilding of techniek. Ieder van deze elementen verbeter je met SEO. Content omvat het schrijven van relevante en kwalitatieve teksten. Je schrijft voor de bezoeker, niét voor Google. Aan de andere kant, optimaliseer je de techniek wél voor Google.

De uiteindelijke ranking van zoekresultaten bepaalt Google. Tijdens SEO volg je hierom de richtlijnen van Google. Een website wordt op honderden factoren gescand. Iedere factor draagt bij aan de uiteindelijke positie van een website binnen de zoekresultaten. Lees meer over rectangle in onze kennisbank en zorg dat jouw website zo hoog mogelijk in Google komt.

We hebben veel begrippen geschreven zoals rectangle, maar we hebben ook een aantal grote landingspagina’s geschreven:

Hoe bespreken we het begrip rectangle in dit artikel?

Ieder artikel begint met de definitie van rectangle. Hierna volgt een voorbeeld of extra inhoudelijke informatie. Vervolgens bespreken wij de impact van rectangle op SEO. Afsluitend geven wij ons advies betreffende rectangle.

Het voorbeeld dat wij geven van rectangle , geeft je een beeld van hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Het is belangrijk om te weten of het impact heeft op SEO. Zo ja, dan leggen wij uit op welke manier en hoe je dit verwerkt in je SEO-strategie.

Wij kiezen voor deze structuur om zo goed mogelijk onze expertise over te dragen. Ga je zelf aan de slag met SEO? Of werk je samen met een SEO-bureau? In beide gevallen komt kennis over rectangle van pas.

Freelance SEO specialist

Geschreven door Ralf van Veen.
SEO-specialist en eigenaar van een SEO-bureau.

Over mij

Samenwerken met
een SEO-specialist?

SEO-specialist SEO-specialist

Ontdek meer over
zoekmachine optimalisatie

Op eigen tempo een
SEO-cursus volgen?

SEO-cursus SEO-cursus

Alle begrippen

2 3 4 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z