Extract People

Extract People klinkt misschien een beetje vreemd. De hele naam van de extensie is Extract People also search phrases in Google. Hiermee extract je de zoektermen die mensen in Google nog meer gebruikt hebben. Dit komt van de technologie die je dingen laat zien met ‘mensen zochten ook naar…’. 

Wat is Extract People?

Extract People klinkt misschien een beetje vreemd. De hele naam van de extensie is Extract People also search phrases in Google. Hiermee extract je de zoektermen die mensen in Google nog meer gebruikt hebben. Dit komt van de technologie die je dingen laat zien met ‘mensen zochten ook naar…’.

Call to action - SEO-specialist-SEO-bureau

Oók #1 in Google voor je belangrijkste zoekwoorden?

Vul het formulier in en ik neem binnen één werkdag contact met je op.

Hoe gebruik je Extract People also search phrases in Google?

Het gebruiken van de extensie is een koud kunstje. Je zal de extensie moeten downloaden en installeren. Dan zit de extensie op je browser. Nu heb je de kans om hier gebruik van te maken. Het enige dat je hoeft te doen is een zoekterm invoeren op Google. Bij voorkeur natuurlijk een zoekterm die jij ook gebruikt in je site.

Rechts bovenin zie je bij de zoekresultaten dan een lijst met andere zoektermen. Dit zijn zoektermen die mensen met jouw zoekterm ook nog opgezocht hebben. 

Extract people _ Begrippenlijst

Impact op de SEO

Zoektermen zijn belangrijk voor de SEO. Deze tool geeft inzicht in potentieel gerelateerde zoektermen. Bijvoorbeeld als iemand zoekt naar een soort bedrijf en dit soort invoert op Google. Dan is het interessant om te weten waar diegene nog meer op heeft gezocht, zodat je zoektermen kunt gebruiken die overeenkomen. Dat levert je meer bezoekers op. Maar vooral draagt het bij aan je SEO, omdat je meer relevante zoektermen hebt in je site. 

Ons advies

Er zijn meerdere tools die inzicht geven in effectieve zoektermen en alternatieve zoektermen. Deze extensie geeft inzicht in de daadwerkelijke zoektermen die mensen hebben gebruikt in Google. Je bent dus meteen bij de kern. Wat deze tool niet doet, is aangeven hoe kwalitatief sterk deze zoektermen zijn voor je site. Andere tools doen dat vaak juist wel. Er is in ieder geval geen ingewikkelde interface. De extensie is er gewoon.

Veelgestelde vragen

Wat is Extract People?

De complete naam van deze term is Extract People also search phrases in Google. Het is een extensie waarmee je de zoektermen kunt extracten die gebruikers in Google allemaal hebben gebruikt. Je zult op diverse webshops vast wel eens teksten zoals “Andere klanten zochten ook naar…” hebben gezien. Als je je dan afvraagt hoe ze dit doen, dan weet je in het vervolg dat dit met deze technologie gebeurt.

Wat is de impact van Extract People op SEO?

Zoals je waarschijnlijk wel weet, draait het in SEO om zoektermen. Deze superhandige tool toont je dus ook mogelijk gerelateerde zoekopdrachten die jij dan ook weer kunt gebruiken. Op deze wijze zal je dus meer bezoekers op je site krijgen. Het is goed voor je SEO vanwege het feit dat je meerdere relevante zoektermen gebruikt.

Voor wie hebben wij dit artikel over extract people geschreven?

Het artikel over extract people hebben wij geschreven voor iedere ondernemer, website eigenaar en geïnteresseerde. Als Up zorgen wij ervoor dat SEO tastbaar en toegankelijk wordt. Onze blogs zijn om deze reden voor iedereen op toegankelijke wijze geschreven.

Om zoekmachine optimalisatie te perfectioneren, is het van groot belang dat de basiskennis van SEO sterk is. Het is immers het fundament van ieder SEO-traject. Of je er nu voor kiest om zelf aan de slag te gaan, of om samen te werken met een SEO-bureau.

SEO in een notendop:

  • Linkbuilding: dit element zorgt voor verwijzingen van andere websites naar die van jou. Het is de kunst om kwalitatieve links te verkrijgen. Links geven namelijk SEO-juice door. Een slechte link kan een hoop veroorzaken. Daarom is het van belang om de kwaliteit van links te waarborgen.
  • Techniek: een snelle en veilige website draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid van een website. En laat dat nu een grote factor zijn van Google.
  • Content: kwalitatieve en relevante content trekt relevante bezoekers aan. Relevante bezoekers zijn tevens converterende bezoekers. Iedere website moet content optimaliseren.

Het is niet alleen belangrijk om de basis te begrijpen wanneer je zelf aan de slag gaat met SEO, maar ook wanneer je kiest voor het uitbesteden hiervan. Tijdens het kiezen van een SEO consultant bezit je al voorkennis. Zo verspil je geen tijd aan het zoeken naar een goede match. Jij weet immers waar je naar op zoek bent. Gebruik ons artikel over extract people in je voordeel en verbreed je kennis over zoekmachine optimalisatie.

Waarom schrijven wij over begrippen zoals extract people?

Wij schrijven over begrippen als extract people om de meest recente kennis omtrent zoekmachine optimalisatie te verspreiden. Zoekmachine optimalisatie bestaat uit het optimaliseren van linkbuilding, content en techniek. Het doel hiervan is om relevante bezoekers te genereren. Relevante bezoekers genereren namelijk meer omzet.

Met 8+ jaar ervaring met SEO delen wij graag onze kennis met anderen. Het doel van Up is om SEO op het hoogste niveau aan te bieden. Daarnaast hebben wij het onze missie gemaakt om zoekmachine optimalisatie tastbaar te maken voor iedere ondernemer.

Wanneer wij samenwerken met bedrijven, vinden wij het belangrijk dat zij meedenken. Zo wordt SEO tastbaar. Onze klanten moeten zo zelfstandig mogelijk worden. Vaak lezen zij onze artikelen uit de kennisbank.

extract people is een onderdeel van techniek, linkbuilding of techniek. Ieder van deze elementen verbeter je met SEO. Content omvat het schrijven van relevante en kwalitatieve teksten. Je schrijft voor de bezoeker, niét voor Google. Aan de andere kant, optimaliseer je de techniek wél voor Google.

De uiteindelijke ranking van zoekresultaten bepaalt Google. Tijdens SEO volg je hierom de richtlijnen van Google. Een website wordt op honderden factoren gescand. Iedere factor draagt bij aan de uiteindelijke positie van een website binnen de zoekresultaten. Lees meer over extract people in onze kennisbank en zorg dat jouw website zo hoog mogelijk in Google komt.

We hebben veel begrippen geschreven zoals extract people, maar we hebben ook een aantal grote landingspagina’s geschreven:

Hoe bespreken we het begrip extract people in dit artikel?

Ieder artikel begint met de definitie van extract people. Hierna volgt een voorbeeld of extra inhoudelijke informatie. Vervolgens bespreken wij de impact van extract people op SEO. Afsluitend geven wij ons advies betreffende extract people.

Het voorbeeld dat wij geven van extract people , geeft je een beeld van hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Het is belangrijk om te weten of het impact heeft op SEO. Zo ja, dan leggen wij uit op welke manier en hoe je dit verwerkt in je SEO-strategie.

Wij kiezen voor deze structuur om zo goed mogelijk onze expertise over te dragen. Ga je zelf aan de slag met SEO? Of werk je samen met een SEO-bureau? In beide gevallen komt kennis over extract people van pas.

Freelance SEO specialist

De laatste update van dit artikel vond plaats op 15 september 2021. De inhoud van deze pagina is geschreven en goedgekeurd door Ralf van Veen.

Ik werk sinds 8 jaar als zelfstandig SEO-specialist voor bedrijven die op een duurzame wijze hoger in Google willen komen. In deze periode heb ik A-merken geconsulteerd, grootschalige internationale SEO-campagnes opgezet en wereldwijd opererende development teams gecoacht op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Met deze brede ervaring binnen SEO heb ik de SEO-cursus ontwikkeld en honderden bedrijven op een duurzame en transparante wijze geholpen met een verbeterde vindbaarheid in Google. Hiervoor kun je mijn portfolio, referenties en samenwerkingen raadplegen.

Samenwerken met
een SEO-specialist?

SEO-specialist SEO-specialist

Ontdek meer over
zoekmachine optimalisatie

Op eigen tempo een
SEO-cursus volgen?

SEO-cursus SEO-cursus

Alle begrippen

2 3 4 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z