ContentKing

Wil jij continu op de hoogte zijn van je SEO en eventuele issues? Dat kan met ContentKing. Dit is een platform dat voor continue monitoring van je site zorgt. De updates die je krijgt, maken het mogelijk meteen je issues te verhelpen. Zo blijft je SEO positie goed.

Wat is ContentKing?

Voor het platform van ContentKing betaal je een maandelijks bedrag om je site te monitoren. Door in te loggen zie je de audit van je site. Hier zie je ook direct of er issues zijn die je moet verhelpen. Veel grote merken vertrouwen ook op ContentKing. 

Call to action - SEO-specialist-SEO-bureau

Oók #1 in Google voor je belangrijkste zoekwoorden?

Vul het formulier in en ik neem binnen één werkdag contact met je op.

Opties bij ContentKing

Je hoeft niet iedere maand te betalen voor ContentKing. Als je kiest voor een jaarlijkse betaling, krijg je zelfs korting. Er zijn verschillende pakketten voor verschillende prijzen. In ieder pakket zit 24/7 monitoring, een veranderingschecker en website auditing. Het maakt niet uit op hoe veel websites je ContentKing wil gebruiken.

De duurdere pakketten hebben bijvoorbeeld element extractie, waar het basispakket dit niet heeft. Bij het Pro pakket hoort weer JavaScript rendering. Naast basis, standaard en pro is er ook een enterprise pakket. Enterprise is de duurste en meest uitgebreide optie voor ContentKing. 

ContentKing _ Begrippenlijst

Impact op de SEO

ContentKing helpt in de vorm van audits en monitoring. Doordat je meldingen krijgt van issues en veranderingen, heb je de mogelijkheid hier direct op in te spelen. Zo voorkom je dat je SEO positie achteruit gaat. Daarvoor moet je natuurlijk wel op korte termijn je probleem oplossen. Of dat nu verouderde content is of links die niet meer werken. Zodoende heeft dit invloed op de SEO. Je voorkomt een verslechtering van je positie met ContentKing. 

Ons advies

Het is dus een waardevolle investering om te kiezen voor ContentKing. Goedkoop is het echter niet. Ga goed na wat je echt nodig hebt, voordat je het duurste pakket eruit pikt. Misschien zijn extra opties voor jouw bedrijf helemaal niet relevant. Het is natuurlijk ook een optie om te beginnen met het basispakket en later alsnog te kiezen voor een uitgebreider pakket. Zo kom je erachter wat je wel of niet nodig hebt. 

Laatst geupdate op 15 september 2021

Veelgestelde vragen

Wat is Contentking?

Heb je een website en wil je de site laten monitoren dan kun je terecht op het platform van contentking. Als je inlogt op hun platform kun jij de audit zien van je site. Via contentking kun je problemen meteen zien van je website. Je kunt dit dan direct oplossen.

Wat is de impact van Contentking op SEO?

Contentking helpt je met het monitoren van je website en met je audits. Je hebt als beheerder de mogelijkheid gelijk hierop in te spelen. De SEO positie zal niet achteruit gaan wanneer je op korte termijn de problemen oplost. Het heeft een impact op de SEO omdat je verslechtering voorkomt.

Voor wie hebben wij dit artikel over contentking geschreven?

Het artikel over contentking hebben wij geschreven voor iedere ondernemer, website eigenaar en geïnteresseerde. Als Up zorgen wij ervoor dat SEO tastbaar en toegankelijk wordt. Onze blogs zijn om deze reden voor iedereen op toegankelijke wijze geschreven.

Om zoekmachine optimalisatie te perfectioneren, is het van groot belang dat de basiskennis van SEO sterk is. Het is immers het fundament van ieder SEO-traject. Of je er nu voor kiest om zelf aan de slag te gaan, of om samen te werken met een SEO-bureau.

SEO in een notendop:

  • Linkbuilding: dit element zorgt voor verwijzingen van andere websites naar die van jou. Het is de kunst om kwalitatieve links te verkrijgen. Links geven namelijk SEO-juice door. Een slechte link kan een hoop veroorzaken. Daarom is het van belang om de kwaliteit van links te waarborgen.
  • Techniek: een snelle en veilige website draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid van een website. En laat dat nu een grote factor zijn van Google.
  • Content: kwalitatieve en relevante content trekt relevante bezoekers aan. Relevante bezoekers zijn tevens converterende bezoekers. Iedere website moet content optimaliseren.

Het is niet alleen belangrijk om de basis te begrijpen wanneer je zelf aan de slag gaat met SEO, maar ook wanneer je kiest voor het uitbesteden hiervan. Tijdens het kiezen van een SEO consultant bezit je al voorkennis. Zo verspil je geen tijd aan het zoeken naar een goede match. Jij weet immers waar je naar op zoek bent. Gebruik ons artikel over contentking in je voordeel en verbreed je kennis over zoekmachine optimalisatie.

Waarom schrijven wij over begrippen zoals contentking?

Wij schrijven over begrippen als contentking om de meest recente kennis omtrent zoekmachine optimalisatie te verspreiden. Zoekmachine optimalisatie bestaat uit het optimaliseren van linkbuilding, content en techniek. Het doel hiervan is om relevante bezoekers te genereren. Relevante bezoekers genereren namelijk meer omzet.

Met 8+ jaar ervaring met SEO delen wij graag onze kennis met anderen. Het doel van Up is om SEO op het hoogste niveau aan te bieden. Daarnaast hebben wij het onze missie gemaakt om zoekmachine optimalisatie tastbaar te maken voor iedere ondernemer.

Wanneer wij samenwerken met bedrijven, vinden wij het belangrijk dat zij meedenken. Zo wordt SEO tastbaar. Onze klanten moeten zo zelfstandig mogelijk worden. Vaak lezen zij onze artikelen uit de kennisbank.

contentking is een onderdeel van techniek, linkbuilding of techniek. Ieder van deze elementen verbeter je met SEO. Content omvat het schrijven van relevante en kwalitatieve teksten. Je schrijft voor de bezoeker, niét voor Google. Aan de andere kant, optimaliseer je de techniek wél voor Google.

De uiteindelijke ranking van zoekresultaten bepaalt Google. Tijdens SEO volg je hierom de richtlijnen van Google. Een website wordt op honderden factoren gescand. Iedere factor draagt bij aan de uiteindelijke positie van een website binnen de zoekresultaten. Lees meer over contentking in onze kennisbank en zorg dat jouw website zo hoog mogelijk in Google komt.

We hebben veel begrippen geschreven zoals contentking, maar we hebben ook een aantal grote landingspagina’s geschreven:

Hoe bespreken we het begrip contentking in dit artikel?

Ieder artikel begint met de definitie van contentking. Hierna volgt een voorbeeld of extra inhoudelijke informatie. Vervolgens bespreken wij de impact van contentking op SEO. Afsluitend geven wij ons advies betreffende contentking.

Het voorbeeld dat wij geven van contentking , geeft je een beeld van hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Het is belangrijk om te weten of het impact heeft op SEO. Zo ja, dan leggen wij uit op welke manier en hoe je dit verwerkt in je SEO-strategie.

Wij kiezen voor deze structuur om zo goed mogelijk onze expertise over te dragen. Ga je zelf aan de slag met SEO? Of werk je samen met een SEO-bureau? In beide gevallen komt kennis over contentking van pas.

Freelance SEO specialist

Geschreven door Ralf van Veen.
SEO-specialist en eigenaar van een SEO-bureau.

Over mij

Samenwerken met
een SEO-specialist?

SEO-specialist SEO-specialist

Ontdek meer over
zoekmachine optimalisatie

Op eigen tempo een
SEO-cursus volgen?

SEO-cursus SEO-cursus

Alle begrippen

2 3 4 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z