Accordering

Voordat je een beslissing neemt binnen een bedrijf, is er in de meeste gevallen toestemming nodig van bovenaf of vanuit een andere afdeling. Accordering is dan van groot belang. Wat is accordering en waarom is dit zo belangrijk? Op deze pagina bespreken we dit begrip.

Wat is accordering?

Accordering is het goedkeuren of verlenen van toestemming. Het is binnen de bedrijfsvoering een schriftelijk akkoord of beslissing van een verantwoordelijke. Het woord accordering is vooral terug te vinden in de administratieve sector of in het bedrijfsleven. 

Call to action - SEO-specialist-SEO-bureau

Oók #1 in Google voor je belangrijkste zoekwoorden?

Vul het formulier in en ik neem binnen één werkdag contact met je op.

Het belang van accordering

Accordering is om een aantal redenen belangrijk. In de eerste plaats is het een manier om een toestemming te krijgen van het management, bijvoorbeeld over facturen boven een bepaald bedrag.

Anderzijds is het ook van toepassing bij bepaalde projecten, waar eerst een goedkeuring nodig is voordat een afdeling aan de slag gaat. Accordering is ook van belang bij veel andere zaken, bijvoorbeeld bij het goedkeuren van een offerte of voor het ondertekenen van een contract. 

Accordering _ Begrippenlijst

De impact van accordering op SEO

Accordering heeft niet veel impact op de SEO van een website of pagina. Wel wanneer dit woord slaat op het akkoord geven op zaken op de website, zoals het gebruik van cookies, het invullen van een e-mailadres of het akkoord gaan met het ontvangen van nieuws en aanbiedingen. Op deze manier is accordering zeker van invloed op de SEO, omdat je hiermee jouw website optimaliseert. Het creëert meer klanten en relevant verkeer op je website. 

Ons advies

Het geven van toestemming of het geven van goedkeuring: het zijn allemaal betekenissen van het woord accorderen of accordering. Dit is in veel gevallen belangrijk om zo een beslissing te nemen. Ook is het voor jouw website en de optimalisatie hiervan gunstig wanneer een bezoeker akkoord geeft voor het ontvangen van nieuws en aanbiedingen. 

Laatst geupdate op 14 september 2021

Veelgestelde vragen

Wat is Accordering?

Accordering betekent het goedkeuren van een bepaald iets of het verlenen van toestemming voor een bepaalde activiteit. De term accordering wordt veel gebruikt in de financiële en administratieve sector.

Wat is de impact van Accordering op SEO?

Op zich heeft accordering weinig impact SEO. Dit is wel het geval als het betrekking heeft op het akkoord geven voor bepaalde zaken op je website, zoals het invullen van je gegevens of het toestaan van cookies et cetera. Op deze manier zal jouw website worden geoptimaliseerd en zal het tot meer verkeer naar je site leiden.

Voor wie hebben wij dit artikel over accordering geschreven?

Het artikel over accordering hebben wij geschreven voor iedere ondernemer, website eigenaar en geïnteresseerde. Als Up zorgen wij ervoor dat SEO tastbaar en toegankelijk wordt. Onze blogs zijn om deze reden voor iedereen op toegankelijke wijze geschreven.

Om zoekmachine optimalisatie te perfectioneren, is het van groot belang dat de basiskennis van SEO sterk is. Het is immers het fundament van ieder SEO-traject. Of je er nu voor kiest om zelf aan de slag te gaan, of om samen te werken met een SEO-bureau.

SEO in een notendop:

  • Linkbuilding: dit element zorgt voor verwijzingen van andere websites naar die van jou. Het is de kunst om kwalitatieve links te verkrijgen. Links geven namelijk SEO-juice door. Een slechte link kan een hoop veroorzaken. Daarom is het van belang om de kwaliteit van links te waarborgen.
  • Techniek: een snelle en veilige website draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid van een website. En laat dat nu een grote factor zijn van Google.
  • Content: kwalitatieve en relevante content trekt relevante bezoekers aan. Relevante bezoekers zijn tevens converterende bezoekers. Iedere website moet content optimaliseren.

Het is niet alleen belangrijk om de basis te begrijpen wanneer je zelf aan de slag gaat met SEO, maar ook wanneer je kiest voor het uitbesteden hiervan. Tijdens het kiezen van een SEO consultant bezit je al voorkennis. Zo verspil je geen tijd aan het zoeken naar een goede match. Jij weet immers waar je naar op zoek bent. Gebruik ons artikel over accordering in je voordeel en verbreed je kennis over zoekmachine optimalisatie.

Waarom schrijven wij over begrippen zoals accordering?

Wij schrijven over begrippen als accordering om de meest recente kennis omtrent zoekmachine optimalisatie te verspreiden. Zoekmachine optimalisatie bestaat uit het optimaliseren van linkbuilding, content en techniek. Het doel hiervan is om relevante bezoekers te genereren. Relevante bezoekers genereren namelijk meer omzet.

Met 8+ jaar ervaring met SEO delen wij graag onze kennis met anderen. Het doel van Up is om SEO op het hoogste niveau aan te bieden. Daarnaast hebben wij het onze missie gemaakt om zoekmachine optimalisatie tastbaar te maken voor iedere ondernemer.

Wanneer wij samenwerken met bedrijven, vinden wij het belangrijk dat zij meedenken. Zo wordt SEO tastbaar. Onze klanten moeten zo zelfstandig mogelijk worden. Vaak lezen zij onze artikelen uit de kennisbank.

accordering is een onderdeel van techniek, linkbuilding of techniek. Ieder van deze elementen verbeter je met SEO. Content omvat het schrijven van relevante en kwalitatieve teksten. Je schrijft voor de bezoeker, niét voor Google. Aan de andere kant, optimaliseer je de techniek wél voor Google.

De uiteindelijke ranking van zoekresultaten bepaalt Google. Tijdens SEO volg je hierom de richtlijnen van Google. Een website wordt op honderden factoren gescand. Iedere factor draagt bij aan de uiteindelijke positie van een website binnen de zoekresultaten. Lees meer over accordering in onze kennisbank en zorg dat jouw website zo hoog mogelijk in Google komt.

We hebben veel begrippen geschreven zoals accordering, maar we hebben ook een aantal grote landingspagina’s geschreven:

Hoe bespreken we het begrip accordering in dit artikel?

Ieder artikel begint met de definitie van accordering. Hierna volgt een voorbeeld of extra inhoudelijke informatie. Vervolgens bespreken wij de impact van accordering op SEO. Afsluitend geven wij ons advies betreffende accordering.

Het voorbeeld dat wij geven van accordering , geeft je een beeld van hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Het is belangrijk om te weten of het impact heeft op SEO. Zo ja, dan leggen wij uit op welke manier en hoe je dit verwerkt in je SEO-strategie.

Wij kiezen voor deze structuur om zo goed mogelijk onze expertise over te dragen. Ga je zelf aan de slag met SEO? Of werk je samen met een SEO-bureau? In beide gevallen komt kennis over accordering van pas.

Freelance SEO specialist

Geschreven door Ralf van Veen.
SEO-specialist en eigenaar van een SEO-bureau.

Over mij

Samenwerken met
een SEO-specialist?

SEO-specialist SEO-specialist

Ontdek meer over
zoekmachine optimalisatie

Op eigen tempo een
SEO-cursus volgen?

SEO-cursus SEO-cursus

Alle begrippen

2 3 4 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z